Coleen Nolan сподели тъжната причина, поради която никога няма да

...
Coleen Nolan сподели тъжната причина, поради която никога няма да
Коментари Харесай

Coleen Nolan от ITV Loose Women разкрива тъжна причина, поради която никога няма да се омъжи за гаджето на Tinder

Coleen Nolan показа тъжната причина, заради която в никакъв случай няма да се омъжи още веднъж, откакто възобнови романса си с любовта, Майкъл Джоунс.

Звездата от The Loose Women, 58, се срещна с Майкъл в Tinder през 2021 година, само че не всичко беше елементарно, защото двойката се разделяше няколко пъти, преди да реши да даде верния ход предходната година. След като пробваха още веднъж, Колийн и Майкъл към този момент са по-щастливи от всеки път - само че телевизионната звезда настоя, че бракът в никакъв случай няма да бъде на картата за тях.

Въпреки обстоятелството, че сега нещата сред влюбените гълъбчета вървят безпрепятствено, Колийн надълбоко в себе си знае, че в никакъв случай няма да се омъжи за Майкъл - макар признанието, че той би желал да се ожени за нея. Причината, заради която Колийн не се вижда още веднъж да върви по пътеката, се дължи на личната й неустановеност и самосаботаж, откакто тя се раздели с Майкъл три пъти, преди те най-сетне да решат да дадат същински ход на връзката си.

Колин за първи път разгласи връзката си пуб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР