Cole Brings Plenty, актьор, който се появи в 1923, спиноф

...
Cole Brings Plenty, актьор, който се появи в 1923, спиноф
Коментари Харесай

Cole Brings Plenty, актьор от 1923, намерен мъртъв в Канзас дни след като е обявен за изчезнал

Cole Brings Plenty, артист, който се появи в " 1923 ", спиноф на известния ефирен уестърн " Yellowstone ", беше открит мъртъв, откакто изчезна по време на следствие на домашно принуждение в Канзас, оповестиха управляващите в петък.

Офисът на шерифа на окръг Джонсън съобщи в изказване в обществените медии, че депутатите са разкрили тялото на 27-годишен мъж в гориста околност на 5 април. Детективите са били изпратени към 11:45 сутринта локално време, с цел да проверяват празна кола на Хоумстед Лейн, оповестиха от офиса на шерифа.

Следователи от мястото на престъплението и правосъдният доктор са били на мястото, само че не са разкрити детайлности за повода за гибелта. Два дни по-рано Brings Plenty беше упрекнат в непосредствен окръг за кражба с щурм при усложнени условия, домашна побой и наказателно задържане. Издадена е заповед за арест.

Полицията в град Лорънс сподели, че служителите на реда са се отзовали в неделя в апартамент, където жена е крещяла за помощ, а Брингс Пленти е напуснал преди да присти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР