Coinbase призна трансформиращата сила на изкуствения интелект (AI) в криптo

...
Coinbase призна трансформиращата сила на изкуствения интелект (AI) в криптo
Коментари Харесай

Изкуственият интелект трансформира крипто технологиите – Coinbase

Coinbase призна трансформиращата мощ на изкуствения разсъдък (AI) в криптo бранша. Като водеща крипто борса, Coinbase призна забележителното влияние на AI върху революционизирането на метода, по който се употребяват, схващат и контролират криптовалутите.

Според Bloomberg, Coinbase твърди , че AI е подготвен да промени разнообразни аспекти на крипто промишлеността.

В изследователския отчет на Coinbase се акцентира възходящият капацитет за съдействие и нови случаи на потребление в региона на AI и блокчейн. Съзряването на AI приложенията и блокчейн има капацитета да унищожи промишленостите и да даде решения на съответни публични провокации, подбудени от AI.

Един от препоръчаните случаи на потребление включва съчетаване на генеративен AI и децентрализирани пазари на данни. Тези пазари могат да отговорят на търсенето на тествани и разнородни набори от данни, нужни за образованието на модели на генеративен AI. Използвайки блокчейн технологията, те могат да обезпечат сигурна и транспарантна платформа за продан на данни.

В отчета се предлага в границите на децентрализираните пазари на данни да се вкара механизъм за стимулиране, учреден на токени, с цел да се увеличи качеството на предоставяните данни. Тази система за стимулиране предизвиква доставчиците на данни да дават висококачествени и надеждни данни, което е от изгода за генеративните AI модели и поддържа целостта на данните.

Сътрудничеството сред AI и блокчейн технологиите е доста обещаващо. Интегрирането на блокчейн в AI системите може да отговори на провокациите, свързани с неприкосновеността на персоналния живот, сигурността и доверието в данните. Това съдействие може да докара до новаторски решения за публичните провокации, като се употребяват мощните страни на AI и блокчейн .

В изследователския отчет на Дуонг се акцентира капацитетът за доближаване на AI и блокчейн, което основава нови благоприятни условия за съдействие и справяне с съответни провокации, подбудени от AI.

Според Bloomberg обвързваните с AI токени, категоризирани от тракера на крипто пазара CoinGecko, са отбелязали забележителен приток на вложения.

Това може да се отдаде на възходящата известност на ChatGPT и на доверието в токените, свързани с AI, подхранвано от триумфа на OpenAI в привличането на вложения за милиарди долари.

Като цяло Coinbase призна трансформационния капацитет на AI в крипто промишлеността и акцентира опциите за съдействие сред AI и блокчейн технологиите.

Това доближаване може да докара до новаторски решения и да отговори на провокациите, подбудени от AI, като в същото време притегли обилни вложения.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР