Coinbase обяви, че е в процес на разпространение на Flare

...
Coinbase обяви, че е в процес на разпространение на Flare
Коментари Харесай

Airdrop на Flare: Най-новата инициатива на Coinbase за притежателите на XRP

Coinbase разгласи, че е в развой на разпространяване на Flare (FLR), дълго чакан криптовалутен актив, измежду правоимащите консуматори посредством airdrop събитие.

Целта на Flare Network, която употребява FLR токена е да вкара в употреба смарт контракти в разнообразни блокчейни , като се стартира с XRP и Лайткойн (LTC).

За да се класират за airdrop събитието, потребителите би трябвало да са имали XRP в Coinbase на 12 декември 2020 година

Докато airdrop разпределението е в ход, Coinbase няма да разреши изходящи  FLR прехвърляния, до момента в който на борсата няма задоволително ликвидност.

След приключването на събитието и откакто има задоволително предложение на FLR, Coinbase ще разгласи поетапното пускане на търговията за своята двойка FLR-USD.


 


FLR ще бъде категоризиран като пробен актив от Coinbase заради по-високата му волатилност и по-малкия размер на търговия спрямо по-утвърдените цифрови активи.

Coinbase прекрати търговията с XRP на 19 януари 2021 година след изказвания, че компанията за разплащания Ripple е продавала XRP като нерегистрирана скъпа книга.

Към момента на писане на публикацията FLR се търгува на цена от $0.035 с пазарна капитализация от $439.7 милиона, което съставлява растеж от малко над 1% през последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР