Coinbase, известният обмен на криптовалути, базиран в САЩ, наскоро получи

...
Coinbase, известният обмен на криптовалути, базиран в САЩ, наскоро получи
Коментари Харесай

Coinbase придоби важен лиценз от централната банка на Сингапур

Coinbase, известният продан на криптовалути, основан в Съединени американски щати, неотдавна получи лиценз за заплащания от централната банка на Сингапур.

Това развиване съставлява най-новата стъпка в напъните на американските крипто предприятия да разширят наличието си в чужбина, изключително в светлината на строгия регулаторен надзор на вътрешния им пазар.

На 1 октомври Coinbase публично удостовери придобиването на лиценз за съществена платежна институция (MPI) от паричния орган на Сингапур (MAS). Компанията акцентира, че тази стъпка значи изчерпателен ангажимент към сингапурския пазар.

Този лиценз дава опция на Coinbase да разшири гамата си от услуги, свързани с цифрови платежни токени, като обслужва както самостоятелни консуматори, по този начин и институционални клиенти в Сингапур.

Освен това Coinbase акцентира смисъла на транспарантното контролиране, нововъведенията и доверието на потребителите като крайъгълни камъни на напъните си за световно разширение. Сингапур, като седалище на над 700 Web3 компании, заема основна роля в насърчаването на растежа на крипто и Web3 стопанската система.

Coinbase вкара профилирани артикули и услуги, съобразени със сингапурския пазар, в това число функционалности като PayNow/FAST прехвърляния, SingPass onboarding и транзакции в USDC без такси.

В допълнение към продуктовите си оферти, компанията се е посветила на подхранването на сингапурската крипто екосистема посредством начинания като старания за набиране на личен състав, вложения, стратегически партньорства, срещи на общността и просветителни семинари в университетите.

Компанията загатна и основни локални сътрудници като Nansen, Blockdaemon и Infura, като в същото време загатна за още идни съдействия.

Стратегическият фокус на Coinbase върху приемането на лицензи от регулаторните органи в основни юрисдикции отразява нейния ангажимент за интернационална агресия, изключително в изискванията на възходящи провокации в родната ѝ страна.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР