Codemasters обявиха официално датата, на която ще излезе GRID Legends.

...
Codemasters обявиха официално датата, на която ще излезе GRID Legends.
Коментари Харесай

GRID Legends излиза в края на февруари

Codemasters оповестиха публично датата, на която ще излезе GRID Legends. Играта ще се появи на 25.02.2022 за платформите на Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 и PC, като към този момент са открити и предварителните поръчки за играта. Ако си я закупите в този момент ще получите ще получите достъп до двойния пакет Ravenwest and Seneca Legends Double Pack, който ще ви донесе нови коли, спомагателни събития и благоприятни условия за персонализиране на колите.

Новата игра от света на известните серии на Codemasters ще показа голямо многообразие от занимания и транспортни средства, позволявайки ви да съчетавате в авансово готови или основани от вас надпревари транспортни средства от всевъзможен тип, което е и демонстрирано във видеото по-долу, което се явява първия геймплей филмов откъс към GRID Legends. Голямата звезда тук се назовава Race Creator. Създателят на надпревари ще бъде подкрепят от AI „хореограф“ на надпревари. Неговата цел е да внесе в допълнение адреналин във вашите гонки, създавайки непредвидени събития, които ще провокират оптимално вашите реакции.

„Когато играете занимателна и вълнуваща игра, какъв е най-яркия ви спомен за нея? Обикновено са тези незабравими моменти, тези вълшебен случаи, в които драмата излиза на сцената, заплахата се усилва неведнъж и детайла на изненада основава нещо, което желаете да разкажете на света“, написа Крис Гроувс от Codemasters. „Красотата на Grid Legends се крие в това, че играта е основана да сервира тези удивителни моменти – обиколка след обиколка, съревнование след съревнование. И несъмнено, че вие ще играете роля в тези моменти – заставайте зад кормилото на над 100 от най-великите машини в света и борейки се за популярност против 21 други водачи на над 130 маршрута“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР