CODA: Дете на глухи родители“ спечели статуетката за най-добър филм

...
CODA: Дете на глухи родители“ спечели статуетката за най-добър филм
Коментари Харесай

„CODA: Дете на глухи родители“ грабна „Оскар за най-добър филм

„ CODA: Дете на глухи родители “ завоюва статуетката за най-хубав филм по време на 94-ата гала по разпределяне на премиите на Американската кино академия.

Филмът, който споделя историята на момиче, което е единствения чуващ член на семейство на глухи, завоюва и в категориите за „ Най- добър приспособен сюжет “ и „ Най-добра поддържаща мъжка роля “, като по този метод Трой Коцур стана първият нечуващ артист, почетен с „ Оскар “.

Големият любимец преди началото на церемонията „ Силата на кучето “, който получи общо 12 номинации, си потегли единствено с една статуетка, откакто новозеландката Джейн Кемпиън завоюва наградата за най-хубав режисьор. Така тя стана едвам третата жена в историята, спечелила това отличие, след Катрин Бигълоу за „ Войната е опиум “ и Клои Чжао за „ Земя на номади “.

Тазгодишната гала ще бъде запомнена и със спречкването сред Уил Смит и тазгодишния водещ Крис срокСмит нахлу на сцената и удари комика в лицето, откакто той се пошегува със брачната половинка му Джейда Пинкет Смит. „ Дръж името на жена ми надалеч от ш*баната си уста “, крещеше Смит.

 

Will Smith just punched Chris Rock and told him " keep my wife`s name out of your f***ing mouth "
— CJ Fogler (@cjzer0)
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР