CNN съобщава в статия, че от избухването на епидемията от

...
CNN съобщава в статия, че от избухването на епидемията от
Коментари Харесай

CNN: Декември е най-смъртоносният месец от старта на епидемията в САЩ

CNN оповестява в публикация, че от експлоадирането на епидемията от новия ковид, броят на починалите от COVID-19 в Съединени американски щати през декември доближи рекордни стойности.

През последните 26 дни, над 63 000 американци са умряли от заболяването. Въпреки това, специалистите предизвестиха, че в идващите два месеца броят на жертвите ще бъде пагубен.

През ноември жертвите в Съединени американски щати наброяваха 36 964. В известието се показва още, че страната минава през сложен интервал, епидемията се популяризира от източното до западно крайбрежие, здравната система е съвсем парализирана, новите ограничения се ускоряват.

В началото на този месец, започнаха имунизациите в Съединени американски щати, които вдъхнаха вяра на хората. Американските специалисти не престават да предизвестяват, че пандемията към момента не е свършила, коледната почивка и събиранията ще доведат до появяването на нови случаи.

До момента съвсем 332 хиляди американци са умряли от COVID-19. Според прогноза на Вашингтонския университет, през идващите два месеца 19 300 души ще изгубят живота си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР