CNN отмени планирания първичен дебат на републиканците в Ню Хемпшир,

...
CNN отмени планирания първичен дебат на републиканците в Ню Хемпшир,
Коментари Харесай

CNN отмени дебата в Ню Хемпшир, след като само Рон ДеСантис планира да покаже

CNN анулира планувания примитивен спор на републиканците в Ню Хемпшир, откакто Доналд Тръмп и Ники Хейли отхвърлиха да участват.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис беше единственият, който желаеше да се ангажира с неделния спор в колежа Saint Anselm в Манчестър, който беше плануван за два дни преди първите първоначални избори на 23 януари в страната.

„ CNN към този момент не се движи напред с първичния спор за републиканците в Ню Хемпшир, защото единствено един отговарящ на условията претендент одобри поканата на CNN да излезе на сцената “, сподели представител на мрежата пред The ​​Post в изказване.

„ Ще продължим да преследваме други благоприятни условия с напредването на сезона на акцията до 2024 година, в това число кандидат-кметове тази седмица с губернатор Рон ДеСантис и посол. Ники Хейли от New England College в Хеникър, Ню Хемпшир. “

ДеСантис и Хейли преди този момент се изправиха един против различен на конгрес на CNN в Де Мойн, Айова на 10 януари, защото Тръмп продължи политиката си да пропус...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР