Clueless звездата Алиша Силвърстоун пусна над $400 за вземете магазин

...
Clueless звездата Алиша Силвърстоун пусна над $400 за вземете магазин
Коментари Харесай

Clueless звездата Алиша Силвърстоун плати $400 за магазин за веган сирене, за да обслужва събитието на Робърт Ф. Кенеди-младши (но милионерската актриса получава възстановяване от кампанията на политика!)

Clueless звездата Алиша Силвърстоун пусна над $400 за вземете магазин за веган сирене в Ел Ей, с цел да се погрижите за събитие, проведено от политика Робърт Ф. Кенеди-младши веганско сирене през 2017 година

„ Но @robertfkennedyjr ми дава вяра. Този човек ме вълнува от капацитета за истина и правдивост. Той дава вяра на млади и остарели да се доверят още веднъж на нашето държавно управление. RFK Jr. е човек, който можем да вдъхновим и с горделивост да назовем президент.

„ Боби е същински водач. Той доста обича страната ни и е най-смелият боец. Той се бори за всички майки и деца. Той се бори за нашата планета, правдивост и независимост.

„ Той е някой, който може да сплоти разделянето в тази страна. Той е ходеща историческа книга; буен любящ човек без приемливост към корупцията или издевателството.

„ Обичам неговата визия за мир, единение и заслужено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР