Clownfish е инструмент за всеки, който комуникира с чужденци и

...
Clownfish е инструмент за всеки, който комуникира с чужденци и
Коментари Харесай

Clownfish for Skype – превежда съобщенията на желания език


Clownfish е инструмент за всеки, който комуникира с чужденци и се нуждае от езикова помощ
(графика: Shark Labs)

Clownfish for Skype е мощен инструмент за консуматори, които постоянно пишат с хора от други страни. Тъй като не постоянно е допустимо да се откри общ език, това приложение може да помогне посредством неотложно превеждане на известията.

Можете да употребявате този инструмент за превод на изходящите известия, тъй че получателят да ги чете на родния си език. За да преведе вашите известия, програмата употребява услуги от Гугъл, Babylon, Bing и други принадлежности за онлайн превод.

Clownfish for Skype може да употребява и речник за инспекция на правописа на известията, преди да ги изпрати. Речниците не са включени в общоприетата апаратура, само че са налични за евакуиране от уеб страницата на разработчика.

Естествено, входящите известия също могат да бъдат преведени на избран език, който поназнайвате. Това ще ви е от изгода, когато не сте сигурни за смисъла на избрана дума или фраза.

Освен превода на известия, Clownfish извършва и други задания, с цел да усъвършенства Skype прекарването. Приложението може да ви уведоми с имейл вести за интензивността на избран консуматор и да излъчи известие до всички лица от вашия лист с контакти.

Clownfish включва огромен брой шаблони за известия, които можете да изпратите на приятелите си през Skype. Ако се нуждаете от препоръки за започване на диалог или за поздравяване на някого за рождения му ден, това приложение има забавни оферти.

В умозаключение, Clownfish for Skype е доста потребен инструмент за всеки, който комуникира с чужденци в Skype и се нуждае от езикова помощ.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР