Cloud9 се справи с 100 Thieves в големия финал на

...
Cloud9 се справи с 100 Thieves в големия финал на
Коментари Харесай

Cloud9 е новият шампион на Северна Америка

Cloud9 се оправи с 100 Thieves в огромния край на LCS след резултат 3:0, заработвайки си и 100 000 $ от наградния фонд. " Сините " се класираха пети в края на постоянния сезон, само че след тва съумяха да изиграят положителни плейофи и да победят 100 Thieves в Upper Bracket финала, което пък им оказа помощ за самочувствието в огромната борба.

Това е трофей №5 от шампионата на Северна Америка по League of Legends на отбора, а десетото юбилейно издание на шампионата се отличи с изключително плевел сезон за C9. Съставът претърпя замяна на функциите, смени и даже се развихри скандал с треньорите в организацията.

Величественият мач се организира в " Юнайтед Център " Чикаго пред претъпкани трибуни. И трите игри обаче минаха разочароващо за почитателите на 100T, които не съумяха да вземат контрола в срещата за по-дълъг интервал. Голям принос за успеха имаше и ADC-то на C9 Ким " Berserker " Мин-чол, който в доста от случаите носеше собственоръчно тима си към успеха. 

С изборите си на Zeri и Sivir той беше извънредно нападателен по линията си благодарение на съпорта Zven. Останалата част от състава също играеше за корееца, а Jensen и Fudge избираха герои, които да оказват помощ на бот лейнъра като Kennen и Zilean.

Така след към час и половина интензивно време дуелът завърши с задатък от три точки за " сините ". Разбира се възпитаникът на академията на T1 - Berserker стана MVP.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР