Close-up Of Person`s Hand Using Laptop With Green Apple On

...
Close-up Of Person`s Hand Using Laptop With Green Apple On
Коментари Харесай

Какви устройства ще представи Apple на конференцията WWDC 2018?

Close-up Of Person`s Hand Using Laptop With Green Apple On Desk
Юнската презентация на Apple, която ще се организира в границите на конференцията за разработчици WWDC 2018, ще бъде богата на устройства, научи японският запас Mac Otakara. По време На събитието може да бъдат показани минимум три нови устройства, които са продължение на към този момент съществуващите линии.

MacBook Air
По данни на Mac Otakara, представянето на наличния MacBook Air в действителност ще се състои по време на WWDC 2018. Ноутбукът най-вероятно ще резервира външния тип на моделите от предходните генерации, само че с това ще получи и по-производителен „пълнеж“. Като се има поради цената на MacBook Air, която по предварителна информация ще бъде 799 или 899 $, да се надяваме на Retina-дисплей несъмнено не е належащо.

iPad Pro с Face ID

Обновеният iPad Pro просто не може да остане без Face ID, уверени са публицистите от Mac Otakara. Това се демонстрира от няколко фактора. На първо място, това се твърди от публицистите на Bloomberg, известни с надеждността на своите източници. На второ място, това са съответстващите данни, открити от разработчика Гилър Рембо в програмния код на iOS 11.

HomePod Lite

Очевидно с високата оценка на вероятностите на „умните“ колони, Apple реши да пусне по-достъпна версия на HomePod с цена 150 щатски $, оповестява Mac Otakara. Устройството може да получи по-компактен корпус и не толкоз добър музикален заряд. Не е изключено, че облекчената версия на HomePod ще се трансформира в аналог на Гугъл Home Mini и ще работи само в ролята на хъб за свързване на устройствата от вида „умен дом“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР