Clear Lounge в Косумел, Мексико е място, където гостите могат

...
Clear Lounge в Косумел, Мексико е място, където гостите могат
Коментари Харесай

Дишай дълбоко и се забавлявай под вода

Clear Lounge в Косумел, Мексико е място, където гостите могат да се насладят на О2 с забавен привкус в подводен бар-аквариум с над 49 хиляди литра вода .

Създаден от Sub Sea Systems - водач в региона на водните нововъведения, Clear Lounge е първият подводен бар с О2 в света. Разполага с разнообразни игри, дъски за писане и опция за подводна фотосесия.

 Снимка 348973

Необичайната атракция е проектирана като неповторимо прекарване, в което посетителите са потопени във вода със специфични водолазни шлемове, които им разрешават да дишат обогатен, ароматизиран О2 , до момента в който играят разнообразни игри под водата.

 Снимка 348971

Каучуковата каска SeaTREK е направена от издръжлива поликарбонатна примес и е конструирана с ергономичен дизайн, комфортен за на практика всички форми и размери на тялото.

 Снимка 348969

Компресорната система Air Center е освен надеждна, само че и тиха, и енергийно ефикасна.

 Снимка 348968

20-минутен опит коства към 40 $, а участниците могат да избират от разнородни комбинации от О2 и ароматерапия , които варират от релаксиращ лавандула до ободряваща мента .

 Снимка 348974

Преди да се потопим в солидния водоем, би трябвало да попълним къс здравен въпросник и да гледаме 5-минутна видео ориентировка.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР