Claw увеличава FPS и предлага плавна и потапяща игра дори

...
Claw увеличава FPS и предлага плавна и потапяща игра дори
Коментари Харесай

MSI Claw - първа портативна конзола с Meteor Lake


Claw усилва FPS и предлага плавна и потапяща игра даже с AAA заглавия 
(снимка: MSI)

Устройство за игра, което маркира нова епоха в портативните геймърски прекарвания, сподели тайванският производител MSI на ревюто CES 2024 в Лас Вегас.

Захранвана с Intel Core Ultra процесори и технология Intel XeSS, портативната подпора Claw усилва доста FPS (кадровата честота) и предлага плавна и потапяща игра даже с AAA заглавия.

Claw е снабдена с термална технология MSI Cooler Boost Hyperflow, при която вътрешни потоци насочват въздуха за изстудяване на съставените елементи, с цел да подсигуряват оптимално игрово прекарване в дланите на ръцете на потребителите.

MSI Claw слага нов стандарт и със своята 53Whr батерия, която обезпечава впечатляващите 2 часа игра при цялостно натоварване. Това разрешава на геймърите да се насладят на удължени сесии, без да се тормозят, че ще останат без ток.

Claw има 7-инчов Full HD тъч екран с периодичност на освежаване до 120 Hz
(снимка: MSI)

Със своя напълно нов, другарски дизайн на потребителския интерфейс, наименуван MSI Center M, Claw обезпечава интуитивна платформа за елементарен достъп до значими функционалности и настройки. Бързият старт на игрите и мигновеният достъп до платформата улесняват инсталацията и свалянето.

Claw поддържа също MSI APP Player, който предлага освен Windows игри, само че и достъп до мобилни Android игри.

Ергономично усъвършенстван за комфорт и точност, Claw е проектирана да пасне на естествените очертания на ръката, с цел да обезпечи интуитивно геймърско прекарване за консуматори с всевъзможни размери ръце. Със 7-инчов Full HD тъч екран и периодичност на освежаване до 120 Hz MSI, Claw дава обещание впечатляваща графика и дружелюбна гейм среда.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР