class=first-letter-big>В тората двойка, която се сбогува с възможността за победа

...
class=first-letter-big>В тората двойка, която се сбогува с възможността за победа
Коментари Харесай

Ралица и Жельо отпаднаха от надпреварата в "Един за друг"

class= " first-letter-big " > В тората двойка, която се сбогува с опцията за победа в „ Един за различен “, са Ралица и Жельо. Двамата не съумяха да се оправят с провокациите през седмицата, попадайки на дъното на класацията след самостоятелните игри и общото тестване за устойчивост, в което трябваше да покажат какъв брой добре се познават. Рали и Жельо се изправиха на елиминации против Тина и Станимир, които от своя страна се бориха за оставане в предаването за повторно. Мнозинството от участници в риалити формата гласоподава за младата двойка от Бристол, която още веднъж резервира шанса си да доближи до финала на любовното съревнование.

„ Емоциите, които успяхме да изпитаме, ще ни останат за цялостен живот. Борете се, дерзайте и дано най-хубавият победи “, споделиха Ралица и Жельо, които се върнаха от Германия особено за присъединяване си в предаването. Водещият Емил Чолаков пожела на двойката да съумее да употребява пълноценно всичко потребно, научено в риалити формата. „ Нека „ Един за различен “ бъде щемпел, който ще носите вечно “, посъветва той.

Тина и Станимир, на които останалите двойки дадоха втори късмет, дадоха обещание да заслужат гласуваното доверие, да дадат всичко от себе си и да не попадат на елиминации за трети път. Нова доза рискови провокации, доста изненади и обезпечено положително въодушевление ще видят феновете в новите епизоди на най-романтичната конкуренция идната седмица,

Гледайте втория сезон на „ Един за различен “ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР