class=first-letter-big>В енера влезе във Водолей на 1 февруари и е

...
class=first-letter-big>В енера влезе във Водолей на 1 февруари и е
Коментари Харесай

Венера във Водолей: Време да бъдем най-добрия си приятел

class= " first-letter-big " > В енера влезе във Водолей на 1 февруари и е време да отделим време за нов прочит на любовта – тъй като точно това ни предлага прекосяването на планетата през 12-те зодиакални знака. 12 метода да обичаме.

Дали има какво още да си кажем за Водолея? Едва ли.

Напоследък той като че ли преформулира разбирането ни за всяка сфера в живота – работа, връзка, всекидневие, а в този момент и любовни връзки.

Венера във Водолей не е толкоз топла, само че за сметка на това е откровена. Може би тъкмо тя би могла най-добре да символизира свободата на връзките, взаимното почитание и схващане за потребностите на другия.

Парадоксално, само че тук сътворяваме и заличаваме граници – от една страна, не разрешаваме на никой да влезе в персоналното ни пространство до степен, в която да се превърнем в жертви или прекомерно подвластни, а от друга – Водолеят просто не са вълнува от границите, тъй че това са едни много условни правила.

Днес обаче ми се желае да си приказваме за свободата и умеенето постоянно да преоткриваме любовта. Да бъдем другари на колегата си, да чуваме и осмисляме, да сътворяваме нов небосвод.

Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте.
class= " label-num " >
Анти-токсични връзки

Несигурното израстване, разочарованията и дълбоката емоционалност могат да доведат до разнообразни отблясъци във връзката ни. За някои този сюжет се проиграва в цялостно обединение с другия и изтриване на личните стремежи. Опитваме се постоянно да се харесаме, да печелим поддръжка и обич, даже и с цената на това да се превърнем в жертви.

Други избират слагането на правила, следенето и ултиматумите. Истината е, че и двете крайности са водени от едни и същи претекстове – неустановеност и надзор. Страхът да не загубиш някого е главната причина, която те предизвика да бъдеш постоянно нащрек, с доза параноя и липса на доверие.

Защо приказвам за всичко това по време на престоя на Венера в най-свободния знак? Защото е време да поемем по нов път и да се отърсим от страховете. Разчупете стандартите и пробвайте нов модел на държание. Да се разделиш с опасенията си е едно от най-трудните неща.

Всъщност, става известно, че е доста по-лесно даже да саботираш връзката си, в сравнение с да се научиш да бъдеш различен човек. Нека всичко това не остава единствено в кръгчето на любовните връзки – давайте независимост и опция за смяна в връзките с приятелите, родителите, децата, екипа.

И не забравяйте, че свободата на Водолея не значи да бъдем безразлични, до момента в който някой различен ни наранява прочувствено или не се преценява с моралния ни кодекс. Свободата значи да подхождаме с почитание и доверие, както и да имаме равни права с останалите.

Различното може да бъде хубаво

Венера във Водолей обича през споделените хрумвания, идеите и съидейниците. Независимо за какви връзки приказваме, постоянно другарството ще е водещото или най-малко първопричината за основаването им. И защото тази планета е обвързвана освен с това по какъв начин обичаме другите, само че и по какъв начин се отнасяме към себе си – време е да бъдем своя най-хубав другар.

Да открием и заобичаме качества като креативност и уникалност, да преоценим духовните си и метафизичен ползи, които ни вършат по-големи от всекидневието. Толерансът на Венера в този знак ни предлага да приемем, че хората обичат друго. И тук ще прибавя – приемайте другите. Още по-важното е да приемате себе си, да цените тези разлики и да знаете, че тъкмо те ви вършат неповторими. Използвайте интервала, с цел да работите върху прочувствената оценка, която давате на себе си и на света.

Креативен метод

Позволете си да бъдете смели и разнообразни във всичко, което касае любовта и креативния метод. В случай че познавате своята рождена карта, вижте в коя зона попада Венера в този миг и по този начин ще знаете на какво е добре да обърнете внимание. Бъдете ексцентрични, изненадвайте себе си и използвайте своето въображение.

Предвид ретроградния Меркурий, надали е най-подходящият миг да заявите възприятията или новите си хрумвания, само че за сметка на това можете да работите върху своите усещания.

Не забравяйте, че единствено в случай че извършите нещо друго, ще получите и друг резултат.

style= " box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bolder; color: rgb(0, 0, 0); font-family: FiraSans; font-size: 19px; " >

style= " box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bolder; color: rgb(0, 0, 0); font-family: FiraSans; font-size: 19px; " >
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР