class=first-letter-big>Т ри автомобила на един и същ собственик изгоряха в

...
class=first-letter-big>Т ри автомобила на един и същ собственик изгоряха в
Коментари Харесай

Три коли изгоряха за нощ в Перник, собственикът: "Изнудват ме"

class= " first-letter-big " > Т ри автомобила на еднакъв притежател изгоряха в Перник. Те са били запалени пред дома му в кв. "Изток " през нощта против вторник (03 януари).

Два противопожарни екипа са пристигнали на местопроизшествието и са локализирали пламъците. Въпреки това обаче колите са изгорели до основи.

Напълно унищожени са три коли - "Фолксваген Пасат ", "Ауди " и "Тойота ". Частично наранени са още три автомобила, които са били наоколо на горящите.

"Имам две дребни кученца, които се разлаяха и дадоха сигнал, че има хора към жилището ми. Когато станах и погледнах камерите, видях, че трите ми автомобила, един от които е длъжностен, са в пламъци ", описа пострадалият Здравко Бахнев в ефира на

Той не е съумял да види причинителите на палежа, само че има записи от случилото се, които е дал на полицията. На фрагментите се виждат двама души, които се доближават към колите със запалителна течност, след което те пламват по едно и също време.

След това причинителите напущат региона тичайки.

"На два от колите си имам застраховка, защото преди 10-11 дни ми счупиха задния прозорец на едната от колите ", показва Бахнев.

Мъжът твърди, че е набелязан от група за изнудване и е подложен на тормоз от към две години. Подал е няколко сигнала в полицията, откакто е изработен и опит брачната половинка му да бъде прегазена на пешеходна пътека.

"Имам бизнес с работни дрехи и допускам, че съм подложен на систематичен тормоз за изнудване ", сподели пострадалият, който е безапелационен, че няма връзки и връзки с хора, занимаващи се е противозаконни действия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР