class=first-letter-big>Т ази седмица един любим образ завинаги ще напусне „Откраднат

...
class=first-letter-big>Т ази седмица един любим образ завинаги ще напусне „Откраднат
Коментари Харесай

Драматичен финал за един от любимите лекари в "Откраднат живот"

class= " first-letter-big " > Т ази седмица един обичан облик вечно ще напусне „ Откраднат живот “, а едно сърце ще бъде разрушено. Драматичната разлъка ще се трансформира в същински призрачен сън за останалите лекари в „ Св. Анастасия “, които ще се окажат жертви на ироничната игра на ориста. „ Днес феновете ще се сбогуват с един от лекарите, които са ги докосвали през всички вълнуващи сезони. Макар и да вървим към огромния Финал, фотосите на тези подиуми бяха извънредно прочувствени.

За следващ път ще си дадем сметка, че животът е по-сложен и непредвидим в сравнение с ни се желае – оставаме съкрушени и опустошени в миг, в който считаме, че сме съумели да подредим огромната картина “, споделя екипът на продукцията. Междувременно борбите за власт ще бъдат по-ожесточени от всеки път. В конкуренцията за владеене ще вземат участие Фотев, Методиев, Тасев, Захариев и Наков – всеки от тях ще би трябвало да избере своя тим и да направи всичко допустимо да избави или завоюва болничното заведение. В ултимативните игри ще бъде забъркано и похищение, което ще съобщи смело обръщение.

Пред комплицирана алтернатива ще се изправи Куртева, която ще би трябвало да реши по какъв начин да продължи напред и да направи най-хубавото за своя наследник. В комплицираните решения още веднъж ще бъдат забъркани Пенев и Врабчев, които няма да останат безразлични, а обстановката към дребния Ради ще ескалира с неприятни последици. Напрежението за лекар Димова ще я принуди да беседва с татко си за своето бъдеще в болничното заведение. Сред конфликтите с сътрудници обаче ще открие и схващане там, където не би предположила. Неволна неточност на сестра Жекова ще извади от зоната на комфорт Васко.

Не пропускайте новите епизоди на „ Откраднат живот: Финалът “ от вторник до четвъртък, в 20:00ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата наи на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР