class=first-letter-big>Т ази седмица част от партиите обявиха водачите си на

...
class=first-letter-big>Т ази седмица част от партиите обявиха водачите си на
Коментари Харесай

Алгафари прогнозира съюз на ГЕРБ и Слави Трифонов с ДПС

class= " first-letter-big " > Т ази седмица част от партиите оповестиха водачите си на листи. Изненадите са най-много в гражданските квоти. Ще донесе ли това до търсения резултат на проветряване на депутатските листи?

"Не имам вяра, че гражднските квоти ще допринесат нещо доста за резултата на партиите, които ги притеглят ", това сподели в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " по Нидал Алгафари, специалист по политически акции.



"На тези избори ще се гласоподава за Бойко Борисов, Слави Трифонов, Ахмед Доган и Корнелия Нинова, а дали Българска социалистическа партия ще бъде втора политическа мощ зависи от интензивността, доста гласове ще се прелеят към партиятана Трифонов ", уверен е той.

Алгафари добави, че при социалистите е имало прекалено много кавги, напуснали са значими фигури и заради тази причина при готовност на отрицателния избор гласове ще отидат при Слави Трифонов и Българска социалистическа партия може да изпадне от второто място, а пасивността на водещия ще му коства по-ниския резултат.



Според специалистът наименованието на партията на Мая Манолова е било доста неуместно и повече отблъсква, в сравнение с да притегля гласоподавателите.

Относно следизборните обединения Алгафари счита, че може да се предложи вид, в името на сигурността в изискванията на пандемия, необятна коалиция от хората на ГЕРБ, "Има подобен народ " и Движение за права и свободи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР