class=first-letter-big>С викнали сме да виждаме любимите ни кралски двойки да

...
class=first-letter-big>С викнали сме да виждаме любимите ни кралски двойки да
Коментари Харесай

Кралска любов, обречена на тъжен край

class= " first-letter-big " > С викнали сме да виждаме обичаните ни кралски двойки да наподобяват толкоз влюбени по време на обществени изяви и даже да демонстрират дребни жестове на тази обич между тях.

В предишното обаче имаше двойки със синя кръв, на които просто не им е било писано любовта им да приключи с благополучен край, или най-малкото със женитба.

Ето кои са кралските връзки, на които просто не им беше писано да оцелеят:

Принц Хари и Кресида Бонас

Prince Harry and girlfriend Cressida Bonas split up
— BBC News (UK) (@BBCNews)
Принцеса Юджини срещна през 2012 година братовчед си принц Хари с другарка – Кресида Бонас, която беше последното му обществено известно гадже преди да срещне брачната половинка си Меган Маркъл.

Двамата изглеждаха съвършената двойка, само че когато слуховете за годеж се ускориха, Кресида не съумя да се оправи с общественото внимание. Двойката се раздели през 2014 година, само че останаха другари и Кресида даже участва на сватбата на принц Хари през 2018 година

Принц Хари и Челси Дейви
 Принц Хари и Челси Дейви class= " image-desc " > Принц Хари и Челси Дейви class= " image-source " > Източник: GettyImages/Guliver
Принцът и Челси Дейвибяха дружно в продължение на цели седем години – задоволително дълго, с цел да избухнат клюки за годеж. Хари се срещна с родената в Зимбабве хубавица в Кейптаун, когато и двамата бяха към момента възпитаници и романсът им продължи да цъфти, като Челси участва на 60-ия рожден ден на принц Чарлз и даже се среща с Кралицата. Нещата обаче за жалост завършиха през 2011 година, когато да бъдеш в светлината на прожекторите стана прекалено много за Челси.

Принцеса Мадлен от Швеция и Йонас Бергстрьом
 Принцеса Мадлен от Швеция и Йонас Бергстрьом class= " image-desc " > Принцеса Мадлен от Швеция и Йонас Бергстрьом class= " image-source " > Източник: GettyImages/Guliver
Принцеса Мадлен попадна в заглавията на пресата, когато приключи годежа си с дългогодишния си другар Йонас Бергстрьом, на фона на изказванията, че той ѝ е изневерявал. Двамата бяха дружно от 7 години и за първи път в актуалната история кралска женитба беше анулирана.

Принцеса Ан и Андрю Паркър Боулс

Princess Anne and Andrew Parker Bowles at Guards Polo Club in Windsor in 1971
— ✨
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР