class=first-letter-big>С нищо не съм го засегнал, за да може да

...
class=first-letter-big>С нищо не съм го засегнал, за да може да
Коментари Харесай

Борисов към Радев: Да каже. Няма да му се карат толкова

class= " first-letter-big " > С нищо не съм го засегнал, с цел да може да дава отговор по този начин остро. Освен да каже позицията си. Това е държавният ни глава, най-висшата ни инстанция. Да каже "да ", "не ". Няма да му се карат толкоз, не е ужасно. Ние не сме като тях да наскърбяваме. Просто единствено попитахме каква е позицията на най-висшата инстанция, нямаме я.

Така министър председателят Бойко Борисов разяснява думите на на президента Радев от събота, откакто го подкани да изрази позицията си за ареста на Алексей Навални в Русия.



Според премиера през вчерашния ден президентът е бил доста обстоен, коментирал всичко, с изключение на позиция за съветския опозиционер.

"Изчерпа какво ли не друго, с изключение на позиция. Не чух позиция и по изгонените съветски дипломати, когато приказва за Гебрев ", добави министър-председателят.

Бойко Борисов бе посрещнат тази заран в Министерството на околната среда и водите от министър Емил Димитров.

Министър-председателят бе разведен из залите, които демонстрират в действително време стойностите на замърсяването в България.

Той бе осведомен с 24-часовото наблюдаване на всички предприятия у нас. Съобщено му бе и за предстоящата наказателна процедура против България поради равнищата на замърсяване.

"Вземете ми направете една информация за замърсяването, да платим за разчистване и по-късно към този момент да засилите контрола ", съобщи министър председателят на Емил Димитров.

Емил Димитров и чиновници на Министерство на околната среда и водите рапортуваха на премиера, че се следи и за противозаконните отпадъци. Има непрекъсната връзка с задграничните управляващи, с цел да се планува възможен незаконен импорт на боклуци.



style= " box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bolder; " >
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР