class=first-letter-big>С лед изключително въздействащото начало на новия български сериал „Отдел

...
class=first-letter-big>С лед изключително въздействащото начало на новия български сериал „Отдел
Коментари Харесай

Смразяващи разкрития излизат наяве в „Отдел Издирване“

class= " first-letter-big " > С лед извънредно въздействащото начало на новия български сериал „ Отдел Издирване “, престъпната поредност продължава с нов епизод този петък, 5 март, от 22 ч. по NOVA. В него служителите на реда от специфичния отдел следва да създадат нови разкрития, а мистерията към загадъчните убийства се заплита от ден на ден.

Камен Петков (Юлиан Вергов) и екипът му потеглиха по следите на кърваво закононарушение, което ги води до рисковия рецидивист Иво Пашалиев – Цайса (Цветан Алексиев). Издирването му коства големи старания и скъп кадър в лицето на Тихомир (Георги Кацарски), а карцерът на престъпно проявения приключи с ликвидиране от незнаен причинител. Остава въпросът кой е лишил живота на Цайса и какви са били претекстовете за закононарушението против него.

Междувременно някогашната брачна половинка на Камен – старши комисар Ралица Петкова (Ана Пападопулу) се натъкна на различен тайнствен случай със съмнителния предприемач Кавалджиев, който по неотложност беше откаран в болница с неизяснени признаци. Какво ще се случи с него и има ли причина някой да желае да го накара да мълчи вечно?

Придружилата предприемача по време на ареста елитна компаньонка Татяна Станкович (Ива Михалич) завоюва вниманието на служителите на реда, само че съумя да им се изплъзне неусетно. В новия епизод хърватката ще потърси помощта на контрольор Петков, само че какво има да му каже и за какво е била с Кавалджиев, ще стане ясно на следващия ден вечер по NOVA.

В новия епизод феновете ще видят и нов престъпен случай – за изчезнало от дом за сираци дете, с който „ Отдел Издирване “ и по-специално контрольор Магдалена Парушева (Елена Телбис) ще се заеме. Той ще открехне вратата към личността ѝ и ще помогне на феновете да опознаят по-добре мъжкото момиче.

Докъде ще стигне следствието на основен контрольор Петков и екипа му, следва да стане ясно в новия епизод на престъпния сериал „ Отдел Издирване “ в петък от 22 ч. по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, и на сериала. Всички епизоди на „ Отдел Издирване “ може да гледате в и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР