class=first-letter-big>С ъвсем наскоро новината, че Kари Брадшоу, Миранда и Шарлът

...
class=first-letter-big>С ъвсем наскоро новината, че Kари Брадшоу, Миранда и Шарлът
Коментари Харесай

Коя ще е новата Саманта в продължението на "Сексът и градът"

class= " first-letter-big " > С ъвсем неотдавна новината, че Kари Брадшоу, Миранда и Шарлът от "Сексът и градът " се завръщат с нов сериал по HBO Max, зарадва безчет фенове на "Сексът и градът ".

Той ще се споделя "Просто по този начин " (And Just Like That), а фотосите ще стартират напролет.

Защо обаче в актьорския състав липсва Ким Катрал, която изигра ролята на Саманта?
 class= " image-source " > Източник: iStock Photos/Getty Images
Актрисата е споделяла много пъти, че "Сексът и градът " е бил прелестен стадий от кариерата ѝ, само че са се случвали и неща, с които не е била съгласна, само че освен това - поради напрежението и многото работа, тя не е съумяла да стане майка. Отношенията сред Ким и Сара Джесика Паркър също са влошени. Но по този начин или другояче мястото остава вакантно, а с това започнаха да се спрягат и много имена за ролята на Саманта, пишат от канала във

Сред най-спряганите имена за новата Саманта е това на актрисата Дженифър Кулидж, която всички помним с ролята ѝ на майката на Стифлър в "Американски къс ". Тя е и единствената актриса, която е коментирала слуховете по неин адрес по отношение на "Просто по този начин ". "Аз съм голям почитател на "Сексът и градът ". Това е един от тези сериали, които просто можеш да ги гледаш още веднъж и още веднъж и в никакъв случай няма да ти омръзнат. Фен съм и на Ким Катрал и не виждам кой би могъл да я размени в тази роля ", разяснява Кулидж.

Сред другите спрягани имена беше това на Кейтлин Дженър. Смята се, че транссексуалната реалити звезда би била съвършено допълнение на звездния каст. Освен това по информация на английски таблоиди, цитиращи източници от HBO, Кейтлин е съвършена за ролята, тъй като е и доста, доста разпознаваема.
 class= " image-source " > Източник: iStock Photos/Getty Images
Най-обезкуражаващото изказване обаче идва от Сара Джесика Паркър.

"Не търсим човек за четвърта роля. Имаме Ню Йорк, той ще е четвъртата роля ", съобщи тя, само че и добави, че в продължението на сериала ще има и доста нови герои.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР