class=first-letter-big>С агата между Джони Деп и Амбър Хърд продължава с

...
class=first-letter-big>С агата между Джони Деп и Амбър Хърд продължава с
Коментари Харесай

Адвокатите на Джони Деп хванаха в лъжа Амбър Хърд

class= " first-letter-big " > С агата сред Джони Деп и Амбър Хърд продължава с цялостна мощ. Двамата непрекъснато се упрекват един различен за всевъзможни дейности от предишното си.

Поредното обвиняване на артиста към някогашната му брачна половинка е за заграбване от нейна страна на 7 милиона $ . Това са парите, които актрисата получава при развода с Джони Деп и дава обещание да подари за щедрост, като разпредели сумата сред две организации.

Адвокатите на Джони Деп обаче откриват, че тази щедрост към момента не е осъществена. Защитаващите артиста в съда упрекват Амбър Хард, че е присвоила парите за себе. „ Ако тя лъже за сходно нещо, то Амбър би могла да ни подвежда и за всичко друго” , декларира страната на Джони Деп.

Амбър Хърд отвори на тези обвинявания. Нейният юрист, Илейн Бредехофт разгласява изказване, в което твърди, че някаква част от парите е била преведена, само че актрисата е била принудена да спре даренията, поради погрешните обвинявания, които някогашният ѝ брачен партньор стартира в съда. Адвокатът ѝ изяснява, че тези събития я попречват.

Истината, е че от 2016 година Хърд не е изпълнила обещанието си , а в разгара на развода с Джони Деп тя твърди, че не преследва никакви меркантилни цели и не се нуждае и от цент от някогашния си брачен партньор.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР