class=first-letter-big>Р азговор за алтернативна президентска двойка не е воден в

...
class=first-letter-big>Р азговор за алтернативна президентска двойка не е воден в
Коментари Харесай

Александър Симов: Разговор за алтернативна президентска двойка не е воден в БСП

class= " first-letter-big " > Р азговор за различна президентска двойка не е воден в Българска социалистическа партия. Mакар мудни и тромави, каквато е демокрацията в такива обстановки, ние имаме процедури, по които се взимат решения. Корнелия Нинова ясно сподели, че не е сюрпризирана от оповестеното от Румен Радев, че ще се кандидатира за втори мандат. Това съобщи секретарят на ПГ на "БСП за България " Александър Симов в ефира на

"Опцията за различен претендент беше пусната като медийна пиратка, с цел да се сътвори чувството за трагично опълчване сред президента и Българска социалистическа партия ", уточни още той.

Александър Симов бе безапелационен, че ще бъде политическа неточност оповестяването на различна двойка, тъй като по този начин ще се разделят хората, които желаят смяна.

"Най-важното е, че сред разбора на президента за политическата обстановка и разбора на Българска социалистическа партия разлики няма ", добави социалистът.

Той разяснява и удовлетворението на Корнелия Нинова, че са пресечени спекулациите, съгласно които президентът Радев ще прави своя партия.

"Има политически миг. Само в България логиката е сбъркана. По света партийните водачи се борят да стават президенти и единствено ние тук непрекъснато се занимаваме с това, че президентът желае да става партиен водач. Това беше прекъснато ", съобщи Симов.

А по отношение на коментара на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, че Българска социалистическа партия е имала желание да издигне Илияна Йотова за претендент за президент той съобщи, че Караянчева е наясно с всички драматургии в Българска социалистическа партия.

"Мога да кажа и аз, че съм чул, че тя е имала желание да става космонавт, само че за жалост, степента на меродавност ще бъде същата, както когато Караянчева разяснява столетницата ", отсече Симов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР