class=first-letter-big>Р азбиха огромна модерна нарколаборатория за марихуана в Северозападна България.

...
class=first-letter-big>Р азбиха огромна модерна нарколаборатория за марихуана в Северозападна България.
Коментари Харесай

В Бойчиновци разбиха огромна нарколаборатория

class= " first-letter-big " > Р азбиха голяма съвременна нарколаборатория за марихуана в Северозападна България. След получен сигнал и извършено следствие, в късните часове през вчерашния ден криминалисти на ОДМВР- Монтана и чиновници от Участък Бойчиновци започнаха инспекция на пространства в някогашна индустриална постройка в Бойчиновци.



В хода на процесуално-следствените дейности е открито че пространствата били приспособени за наркооранжерия. За задачата те били оборудвани с съвременна техника - релета с таймери, осветителни тела, въздуховоди, климатици, лампи и вентилатори. От едната от залите са конфискувани саксии с 600 растения от типа на канабиса (близо 52 кг), а от друга - над 13 кг суха тревна маса. Назначена е експертиза на конфискуваното количество опиат. В рамките на интервенцията тази заран е открито и нелегално присъединение към ел. мрежата на електроразределителната компания.



По случая са формирани две досъдебни производства – едното за развъждане и предпазване на наркотични субстанции за разпространяване, а второто – за нелегално присъединение към ел. мрежата на електроразределителната компания. По случая има обвинен, оперативно-издирвателните и процесуално-следствените дейности не престават под наблюдението на прокуратурата.
 class= " image-source " > Източник: МВР
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР