class=first-letter-big>П етнадесети сезон на „Черешката на тортата” завършва с веселие

...
class=first-letter-big>П етнадесети сезон на „Черешката на тортата” завършва с веселие
Коментари Харесай

Творческа надпревара във финалната седмица на „Черешката на тортата”

class= " first-letter-big " > П етнадесети сезон на „ Черешката на тортата” приключва с забавление и забавни провокации, а в тях ще се впуснат Мис България 2020 Венцислава Тафкова, най-кадифеният глас в радио ефира Елена Бозова, кино звездата Ирмена Чичикова, сътрудника ѝ от сцената и екрана Владимир Зомбори и артистът, водещ и продуцент Стефан Щерев.

Първа престилката поставя домакинята, която основава уют единствено благодарение на своя меден глас – радио водещата Елена Бозова. Задачата на началник Манчев въобще няма да тормози опитната Елена и тя ще скочи в дълбокото. Животът на вегетарианка няма да ѝ попречи да построи менюто си по този начин, че да има за всеки усет по нещо, а гостите ще са впечатлени освен от топлината на дома ѝ, само че и от типа на масата.

Мис България 2020 заменя стилния подиум с кулинарния, с цел да покаже своите умения. Венцислава Тафкова не крие своята упоритост да се оправи чудесно и за задачата ще разполага с няколко пищова. Това обаче няма да ѝ спести кулинарните обърквания, които тя ще успее да преодолее по пътя към съвършеното показване. Гостите ще са възхитени от посрещането, а храната ще ги учуди.

Сряда е денят на първия артист в компанията Владимир Зомбори. Той ще впечатли всички като реши да готви в кухнята на тъщата, а легендите за дядо му, който е бил велможа сладкар на цар Фердинанд, ще го подбуден да направи запаметяващ се десерт. Актьорът ще получи непредвидена помощ от своята половинка Весела Бабинова, а гостите ще изпитат наслаждение още щом прекрачат прага му.

С ентусиазъм и доста предпочитание Ирмена Чичикова влиза в кухнята в четвъртата вечер. Тя ще разноски гостите до Франция, Персия, Арабския свят и Япония, само че в менюто ѝ няма да липсва и български детайл. Неочаквано по време на готвенето очите на домакинята ще се изпълнят със сълзи, само че те няма да са от тъга. Ирмена ще си служи с видео пищови, а трудът ѝ ще бъде уместно оценен от гостите.

Последен за сезона вратите на дома си отваря артистът с креативно мислене Стефан Щерев. В готвенето той ще заложи на молекулярни технологии. Подправките ще са в обилие, тъй като домакинът има голяма сбирка от целия свят, а това ще накара началник Манчев да смръщи вежди. Защо един от гостите ще се почувства като Гъливер в страната на лилипутите и какъв брой изненади ще извади Стефан от ръкава си?

Последният победител във финалната седмица на кулинарното шоу ще дефинира тежката дума на началник Манчев. Кой ще грабне плакета? Гледайте в премиерните епизоди на „ Черешката на тортата” всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР