class=first-letter-big>П азарът на смартфони вече е много добре развит и

...
class=first-letter-big>П азарът на смартфони вече е много добре развит и
Коментари Харесай

Лидерите имат нужда от Ultra решения

class= " first-letter-big " > П азарът на смарт телефони към този момент е доста добре развъртян и кондензиран с оферти за всеки джоб и усет. Това е отлично за потребителите, тъй като могат да намерят тъкмо това, което желаят. За производителите обаче значи, че би трябвало да поставят още повече старания, с цел да привлекат вниманието към себе си.

Конкуренцията за лидерската позиция изисква не просто смели решения. Изисква Ultra решения, които да тестват границите на вероятното при технологиите към дадения миг. Именно по тази причина, Samsung създаде новия , който от 29 януари e разполагаем в България.

Galaxy S21 Ultra 5G употребява най-актуалните технологии в сегмента, с цел да даде на потребителите цялостен набор от благоприятни условия за връзка, работа и развлечение. Това ще си проличи много ясно, когато разгледаме модела в елементи, което ще създадем точно в този момент.

По-красив и по-здрав

Цялата серия Galaxy S21, която включва трите модела S21 Ultra, S21+ и S21, идва с освежен дизайн. Зоната на камерите на гърба се слива с металната рамка на корпуса. От двете страни корпусът е затрупан с Gorilla Glass Victus – най-здравото стъкло на Corning до момента. То е с матово покритие за по-стилен тип и ще пасва на всяка визия и жанр. Както постоянно, корпусът е водо- и прахоустойчив с рейтинг IP68.
 class= " image-source " > Източник: Samsung
Мощност в обилие

има 6,8-инчов Dynamic AMOLED 2X екран. Това е най-големият панел до момента в тази серия, като съгласно Samsung това е най-интелигентният екран досега. Той може автоматизирано да трансформира честотата на освежаване на картината в диапазон от 10Hz до 120Hz, според от наличието. Така се усъвършенства и потреблението на сила. Подобрени са и яркостта, и контраста, като телефонът е екипиран с технологията Eye Comfort Shield, посредством която да понижи умората на очите.

Хардуерът също е много сериозен. Той включва 8-ядрен процесор, до 16GB RAM и до 512GB място за файлове. Мощният хардуер обезпечава 2 пъти по-бърза обработка на данни и логаритми за изкуствен интелект. Подобренията дават още 20% по-бърз процесор като цяло и 35% по-бърза видеообработка. Не е изненада, че новият модел е по-бърз от своя предходник, само че постигнатият прогрес несъмнено е забележителен.
 class= " image-source " > Източник: Samsung
Сигурност на високо равнище

Хардуерът несъмнено няма да скучае. Samsung Galaxy S21 Ultra употребява Android 11 с прибавен програмен продукт и услуги от Samsung. Всичките данни на потребителя са предпазени посредством Samsung Knox и Knox Vault. Те работят дружно с ултразвуков датчик за пръстови отпечатъци и още функционалности за сигурност.

Samsung Galaxy S21 Ultra предлага и повече благоприятни условия за потребителите да ръководят достъпа до персоналните им данни. Може, да вземем за пример, да се махнат метаданните за местонахождение от фотосите и клиповете преди тяхното шерване. Новата функционалност Private Share дава надзор над достъпа до споделеното наличие и потребителят може да реши кой да може да го види и за какъв брой време.

Професионално киностудио в джоба

Една от главните цели в задачата на Samsung Galaxy S21 Ultra е да даде на потребителите по-интуитивни и персонализирани преживявания. Правенето на фотоси и видеоклипове са едни от най-персоналните и персонални моменти за всеки. Тук отговорността пред Galaxy S21 Ultra е доста огромна, само че Samsung са се погрижили телефонът да е оборудван с всичко належащо за тази задача.

Задната камера на модела е четворна. Тя има два датчика по 10МР с телефото обектив надлежно с 3- и 10-кратно оптично нарастване и стабилизация. Смартфонът може да ги ръководи интелигентно, с цел да обезпечава оптимално доближаване с високо качество. Третият обектив е ултраширокоъгълен с 12МР Dual Pixel датчик. Четвъртият е широкоъгълен със 108МР датчик. Той може да снима и 12-битови HDR raw фотоси.

Комбинацията от усъвършенствания режим за нощни фотоси и 12МР технология Nona-binning пък прави снимането на слаба светлина е още по-лесно. Нощните пейзажи също стават по-бързо и качествено.
 class= " image-source " > Източник: Samsung
употребява уместно мощния си хардуер и при записването на видео. Телефонът може да фотография 4K видео с 60 кад/сек с всички обективи и разрешава превключване сред тях по време на запис. Може да се снима и 8K видео с 24 кад/сек, като разполагаем е и функционалността 8K Video Snap. Чрез нея може да се извличат фотоси с висока резолюция от видеото.

При записа на видео се употребява и технологията Super Steady за стабилизация на изображението. А Super Smooth 60fps Video е за още по-взискателни режисьори по време на запис с Full HD резолюция.

Като става дума за режисьори, Galaxy S21 Ultra разполага и с режима Director’s View за избор на позиция сред предната 40МР камера и задните датчици. Сред другите благоприятни условия на телефона е и потреблението на слушалките Galaxy Buds Pro като спомагателни микрофони за по-качествено снимане на всяка обстановка или изявленията.
 class= " image-source " > Източник: Samsung
Във връзка с всички

Използването на Galaxy Bud Pro като микрофони за видеозапис е единствено една от опциите на S21 Ultra с други устройства. Samsung е наясно, че модерните консуматори през днешния ден употребяват голям брой устройства и имат потребност те да могат да се свързват между тях. Това е една от другите мощни страни на S21 Ultra.

Телефонът може да се употребява дружно със стилус S Pen, разполагаем като спомагателен аксесоар, да се свърже с компютър и да се употребяват мобилните приложения на огромен екран и други S21 Ultra поддържа и технологията Galaxy SmartTag, посредством която потребителят може да добави датчик към предмети и да наблюдава местоположението им, т.е. завършек на изгубените ключове, да вземем за пример.

Всъщност, S21 Ultra може и да размени някои ключове напълно. Телефонът поддържа UWB технология и може да се употребява за подмяна на ключовете на някои съвместими коли. А SmartThings и Android Auto могат да работят дружно, с цел да разрешат на потребителя да ръководи уреди в дома си непосредствено от автомобила.

С толкоз доста благоприятни условия, мощ и експедитивност, обикновено е да се чака, че Galaxy S21 Ultra ще би трябвало да дава и високоскоростна връзка. Смартфонът поддържа както всички типове 5G мрежи, по този начин и новия стандарт Wi-Fi 6E. Той е едно от първите устройства на пазара, които оферират и двете технологии на едно място.

Samsung Galaxy S21 Ultra разполага и с мощна батерия с потенциал от 5000mAh, която обезпечава пълноценна работа през целия ден. А в случай че потребителят употребява телефона си в действителност доста, то посредством функционалностите за бързо презареждане, в това число и безжично, ще са нужни няколко минути зареждане за обезпечаване на още часове работа. А когато батерията е в остатък, нейният заряд може да се показа със съвместими безжични устройства като телефони и слушалки.

Определено не е било елементарно на инженерите на Samsung да внедрят толкоз доста технологии на едно място, само че те са съумели. Резултатът е, който дава отговор на името си и е смарт телефон за водачи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР