class=first-letter-big>П амела Андерсън е канадската актриса, превърнала се в секс

...
class=first-letter-big>П амела Андерсън е канадската актриса, превърнала се в секс
Коментари Харесай

Бурният живот на Памела Андерсън

class= " first-letter-big " > П амела Андерсън е канадската актриса, трансформирала се в секс знак, която става международно известна с присъединяване си в американския сериал "Спасители на плажа ".

Тя е родена на 1 юли 1967г. и е първото родено бебе в деня на стогодишнината на Канада и по този начин става "бебе на стогодишнината ".

Участва в риалити предаването "Биг Брадър " в общо 4 страни – Австралия, Англия, България и Германия. Освен това взе участие и в танцувалното шоу "Dancing with the Stars ".

Едни от най-популярните филми, в които има функции са "Бодлива тел ", "ВИП ", "Страшен филм 3 ", "Блондинка в книжарницата " и "От руса по-руса ".

Памела Андерсън има 22-годишна кариера в "Playboy " и е била на повече корици на списанието, от която и да е друга моделка.

Андерсън е и последната, театралничила гола за списанието в броя януари/февруари 2016.
 Памела Андерсън class= " image-desc " > Памела Андерсън class= " image-source " > Източник: Getty Images/Guliver
През 2014г. сексапилната актриса споделя шокиращи обстоятелства от живота си. Тогава тя показва филантропичната си фондация на филмовия фестивал в Кан и приказва за психическите и физически контузии, които претърпява като дете.

Разказва, че макар любовта на родителите си, още на шест години е измъчвана от бавачката си. Когато е на 12 години звездата от "Спасители на плажа " се сблъсква с нови контузии, този път породени от 25 годишен мъж – брат на неин съученик я тормози и в следствие се стига до обезчестяване.

За жал случаите с Памела Андерсън не стопират до тук. Първото й гадже в учебно заведение я примамва у тях и я изнасилва с група от 6-ма негови другари.

Актрисата признава, че по това време се е чувствала извънредно уязвима и че не е имала доверие на никого.

В персонален проект животът на актрисата също е плевел и кондензиран с разнообразни прочувствени прекарвания.

53-годишната актриса има още 4 брака зад тила си. Първият е с Томи Лий, от който са синовете й Брандън, на 24 години, и Дилън – на 23. Двамата са женени от 1995 до 1998 година и имат плевел брак, по време на който Лий прекара шест месеца в пандиза в Лос Анджелис.
 Памела Андерсън class= " image-desc " > Памела Андерсън class= " image-source " > Източник: Getty Images/Guliver
Вторият брак на Памела е с Кид Рок (2006г). А по-късно два пъти - през 2007 и 2013г. подписва брак с продуцента Рик Соломон и надлежно се развежда с него. И двата й брака със Соломон се разпадат за по-малко от година.

Бракът и с продуцента Джон Питърс продължава тъкмо 12 дни.

По-малко от година след този брак при започване на 2021г. Памела Андерсън се омъжи за пети път.

Нейният фаворит е телохранителят й Дан Хейхърст. Актрисата показа, че връзката сред двамата е почнала по време на пандемията от короновирус.
class= " label-num " >
Още забавни видеа вижте в канала на Vbox7
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР