class=first-letter-big>О снователят на Facebook Марк Зукърбърг очаква умните очила с

...
class=first-letter-big>О снователят на Facebook Марк Зукърбърг очаква умните очила с
Коментари Харесай

Зукърбърг очаква умните очила да "телепортират"

class= " first-letter-big " > О снователят на Фейсбук Марк Зукърбърг чака умните очила с добавена и виртуална действителност да имат огромно бъдеще. В изявление за изданието The Information той предвижда, че до 2030 година посредством тези устройства хората ще могат да се "телепортират " виртуално на разнообразни места и да имат чувството, че в действителност са там.

Технологията ще е доста реалистична и ще разреши на хората да понижат пътуванията за огромна част от срещите си. Така пътуванията ще бъдат единствено за отмора или характерна работа, което ще понижи нездравословните излъчвания и надлежно ще помогне на климата, счита Зукърбърг.

"Разбира се, ще продължим да използваме коли, самолети и всичко това. Но колкото повече можем да се телепортираме, освен отстраняваме ненужните пътувания, които на самостоятелно равнище губят време, само че ще е по-добре и за обществото и планетата като цяло ", споделя той.

Междувременно, в блога си Фейсбук разгласи повече детайлности за проектите си с тези устройства. Тази година тя ще пусне на пазара първите си умни очила, а към този момент гледа и напред в бъдещето. Един от идващите модели да вземем за пример ще работи дружно с интелигентна гривна, която ще следи придвижването на ръката и ще улесни ръководството на виртуалното наличие.

Компанията възнамерява това да се случи в границите на настоящето десетилетие. Тя чака добавената и виртуалната действителност последователно да се трансфорат в известна технология с от ден на ден изгоди и благоприятни условия.

style= " box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bolder; " > Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от и.

style= " box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bolder; " > За още настоящо наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР