class=first-letter-big>О снователят на Amazon Джеф Безос обяви, че ще се

...
class=first-letter-big>О снователят на Amazon Джеф Безос обяви, че ще се
Коментари Харесай

Безос слиза от директорския пост на Amazon

class= " first-letter-big " > О снователят на Amazon Джеф Безос разгласи, че ще се отдръпна от поста на изпълнителен шеф на компанията. В писмо до чиновниците Безос разгласи, че през третото тримесечие на тази година ще освободи поста и ще стане изпълнителен ръководител на борда на шефовете на Amazon.

Безос е безапелационен, че това не е пенсиониране. Той желае да има повече време да може да се занимава и с другите си компании. Сред тях е съперникът на SpaceX - Blue Origin. Безос също по този начин има "Фонд за Земята ", както и фонд за започващи компании. Освен това е притежател и на в. Washington Post.

Изпълнителен шеф на Amazon ще стане Анди Джаси. Той работи в компанията от 1997 година, като е и началник на Amazon Web Services от самото ѝ основаване.

"Това странствуване стартира преди към 27 години. Amazon беше единствено концепция и нямаше име. Въпросът, който най-често ме питаха по това време беше "Какво е интернет? " За благополучие, не ми се е налагало да изяснявам от доста време ", споделя Безос.

Той споделя, че през днешния ден за Amazon работят 1,3 млн. души по целия свят. Той им благодари за всичко и че за него е наслаждение да работи с тях.

"Amazon не може да е по-добре позиционирана за бъдещето ", споделя Безос. Той споделя, че компанията се е трансформирала в това, което е, тъй като не стопира да изобретява нови неща, които в началото са изглеждали странни, само че по-късно са станали норма.

"Продължавайте да изобретявате и не се отчайвате, когато първоначално концепцията наподобява откачено. Помнете, че би трябвало да бродите. Оставете любознанието да е ваш компас. То остава Ден 1 ", споделя още Безос.

style= " box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bolder; " > Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от и.

style= " box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bolder; " > За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР