class=first-letter-big>Н ови разтърсващи изживявания и вълнуващи съдби, изпълнени с копнеж

...
class=first-letter-big>Н ови разтърсващи изживявания и вълнуващи съдби, изпълнени с копнеж
Коментари Харесай

Премиерните сериали „Нашата история“ и „Вятърничав“ с двоен старт по DIEMA FAMILY

class= " first-letter-big " > Н ови разтърсващи преживявания и вълнуващи ориси, изпълнени с блян по невъзможна обич, ще предложи DIEMA FAMILY с два премиерни сериала за България от 11 януари. Всяка делнична вечер „ Нашата история “ и „ Вятърничав “ ще потопят феновете в завладяващите истории на новите герои от 21:00 ч. и 22:00 ч.

Една от най-обичаните актриси в жанра – Хазал Кая, влиза в основната роля в поредицата „ Нашата история “. Неин екранен сътрудник е звездата Бурак Дениз, прочут с блестящото си осъществяване в „ Любовта не схваща от думи”. Сюжетът на премиерния сериал се завърта към Филиз, която се бори за оцеляване в един от най-бедните квартали на града. Тя е най-голямото дете в фамилията и се грижи за петимата си по-малки братя и сестри, откогато майка им ги е напуснала. Един ден в живота ѝ ненадейно се появява мистериозният млад мъж Бариш, който незабавно се влюбва в нея, само че Фелиз по всякакъв начин пробва да пренебрегне своите благосклонности към него. Ще успее ли тя да откри щастието, макар компликациите и трудностите, с които се постанова да се сблъсква?
 class= " image-source " > Източник: Nova.bg
История за невъзможна обич, подбудена от възмездие, ще опишат епизодите на втория премиерен сериал – „ Вятърничав “. Добронамерената и приказно красива Реян е внучка в една от най-влиятелните семейства в Мидят. Животът ѝ следва да се преобърне напълно след случай по време на езда, който я среща със студения, само че доста мощен и интелигентен Миран. Двамата се влюбват от пръв взор и макар редицата провокации, пред които са изправени, подвигат женитба. На сутринта след първата им нощ дружно Миран приключва връзката, а повода е непростимо закононарушение, осъществено преди доста годни. С времето тайните се разплитат, до момента в който Реян и Миран търсят път един към различен. Главните функции са поверени на Ебру Шахин и Акън Акънйозю, а режисьори са Джем Карджъ и Бенал Тайри.

Завладяващи разкази за копнежа за обич, изменничество, възмездие и помиряване предстоят в ефира на DIEMA FAMILY – не пропускайте от 11 януари епизодите на премиерните сериали „ Нашата история “ от 21.00 ч. и „ Вятърничав “ от 22.00 ч.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР