class=first-letter-big>Н а 25 февруари Венера навлезе в дълбоките води на

...
class=first-letter-big>Н а 25 февруари Венера навлезе в дълбоките води на
Коментари Харесай

Венера в риби: Силата да бъдем слаби

class= " first-letter-big " > Н а 25 февруари Венера навлезе в дълбоките води на Рибите. След като направихме всичко допустимо да бъдем рационални, в този момент част от нас мечтае да се отпусне, да твори и да обича по оня идеалистичен метод, който по-скоро си представяме, в сравнение с познаваме. Емпатията е една от главните характерности на водните знаци, които постоянно търсят метод да се свържат сетивно с другия – споделените хрумвания не са толкоз значими, колкото умеенето да се усещаме. Всеки, който има наличие на повече планети във водни знаци в своята карта знае по какъв начин да схваща другия без думи. Такава е любовта на Венера в Риби – тя желае да се слее, да се жертва в името на безграничната обич. Темата за границите, за жертвеността, романтиката и ирационалното е подсилена от Слънцето в Риби, а всичко това ще се трансформира в мощен креативен заряд и духовно просветление с новолунието на 13 март. Срещайки се в знака на Рибите, Слънцето и Луната ще се причислят към Нептун – всичко това ще бъде нещо особено, което ще даде опция да се свържем със себе си, да почувстваме ентусиазъм и да чуем посланията, които идват при нас под една или друга форма /нека не забравяме, че Рибите са свързани със сънищата и подсъзнанието/.

Нека се върнем към Венера в Риби и научим по какъв начин да я включим в своя живот:

Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте.

Да си позволим да бъдем уязвими

Ако в по-голямата част от живота си търсите разумен метод в любовта и възприятията, пробвайки се постоянно да сте мощните и постоянните, може би в този момент е моментът да покажете на света, че имате и друга страна. Трудно е човек да бъде гальовен и сензитивен и в същото време постоянно да е боец, подготвен за подвизи или пък един непреклонен човек, който извършва ролята на Атлас. Неминуемо, избирайки една роля, ние се лишаваме от друга. А животът би бил толкоз по-интересен и повсеместен, в случай че си позволим да изучим разнообразни аспекти на нашата персона. Бъдете сигурни, че ги има – може би просто не сте им дали опция да вземат участие интензивно.

Посланията на ирационалното

Рибите населяват пространство без граници – океанът на подсъзнанието, водата на забравата, където оставаме без спомен, без еднаквост. Тук е груповото несъзнавано, знаците и знаците, които ни сплотяват. Тук са сънищата и виденията, които ни подсказват други истини за живота. Венера е обвързвана освен с любовта, само че и с креативната страна и самооценката ни. Отделете време за отмора и практики, които да ви настроят на по-добра периодичност. Медитация, разтривки, ароматерапия и процедури, свързани с вода са добър вид да се почувстаме едно цяло със своето тяло. Слушайте инструментална музика, която ще ви даде опция да разсъните въображението си. Какво виждате? Какво чувате? Може би Вселената се пробва да ви подскаже нещо.

Да премахнем непотребните граници

Често приказваме за построяването на здравословните граници. Има миг обаче, в който би трябвало да премахнем някои от тях, напомнящи по-скоро за преграда, в сравнение с за щит. Рибите ни предизвикат да се слеем дотам, че да зачеркнем себе си. Тук е зависимостта към различен човек, към вещества и положения, които ни оказват помощ да избягаме от действителността. Ако усещате, че всичко това е годно за вашия живот, то евентуално е по-добре да поработите точно върху осъзнаването на персоналните граници, само че през днешния ден ми се желае да поговорим за емпатията и умеенето да допуснем задоволително близо хората в живота ни. Понякога би трябвало да излезем от личната си условност, с цел да преоткрием непознати страсти и да получим предусещане.

Прошката

Да умееш да прощаваш значи да принесеш в жертва част от Егото. Вероятно не е инцидентно, че Ерата на Рибите е обвързвана с Иисус Христос – жертвата в името на спасението е в основата на Християнството. Ако в античния свят боговете се надсмиват и предизвикат индивида, то Божият наследник има главната задача да направи индивида разбиращ, приемащ. Прошката е есенцията на Рибите – тъй като „ ти “ и „ аз “ са условно разбиране. Ние сме част от вечността, а грешката през днешния ден може да бъде поправена само с обич. Венера в Риби ни припомня за безграничната и идеална обич. Понякога тя може да бъде наивна, да ни предложи розови очила и илюзии, само че в случай че в действителност се свържем с духовния свят, с нашия храм, през практики, през изкуство, през емпатията и грижата, ние ще открием дълбокото обръщение на този знак.

Желая ви триумф!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР