class=first-letter-big>М ного стил, отношение към храната и желание за победа

...
class=first-letter-big>М ного стил, отношение към храната и желание за победа
Коментари Харесай

Микс от рок и екшън с фолклорни мотиви в новата седмица на "Черешката на тортата"

class= " first-letter-big " > М ного жанр, отношение към храната и предпочитание за победа ще покажат фолклорната изпълнителка Дения Пенчева, музата на Искрен Пецов Диди Дрингова, рок идолът Дидо от Д2, екшън звездата Димо Алексиев и известният български влогър Слави Панайотов – The Clashers през новата седмица в „ Черешката на тортата”.

Първа кулинарната щафета ще поеме певицата с доста други гении Дения Пенчева. Тя ще заложи на сезонно меню, а задачата на началник Манчев ще я накара да опитва. Фолклорната изпълнителка ще успее да докара на майстор-готвача сълзи от смях в очите, а кулинарните желания на един от гостите й ще я изненадат. Това обаче няма да я спре да даде всичко от себе си, с цел да нахрани и посрещне уместно всички.

С доста предпочитание и доза терзание втора пред печката ще застане Диди Дрингова. Тя ще стартира с изненадващото разобличаване, че има тапия за готвач и сервитьор. Менюто ще е вкусно и изпитано, само че в него няма да липсват нови хрумвания. Уникални предписания като „ Пиле но Диди” ще оставят Манчев без думи. Уютната атмосфера в дома на домакинята ще очарова гостите, а изненадата ще ги накара да запеят.

Кулинарният екшън продължава в сряда, когато престилката поставя артистът Димо Алексиев. Той скача в дълбокото със своето рибно меню, само че след претърпяното в „ Игри на волята”, нищо не може да го уплаши. Сред ястията няма да липсва и арменски привкус поради партньорката на артиста в живота. Готвенето ще е с огромна доза артистичност, само че и с точност към детайлите.

В четвъртък вечерята ще се състои под тепетата, където хазаин ще е известният български влогър Слави Панайотов. Менюто му ще показа конфликта сред модерните и обичайните баби, само че макар упоритостта да се показа ослепително, равнищата на терзание ще са високи. Обучението в професионална кухня в Холандия ще си проличи при кълцането, бъркането и поднасянето. А в кое от ястията ще се влюбят гостите?

В петък в кухнята ще звучи рок, а кулинарният концерт ще управлява вокалистът на Д2 – Дидо Каменов. Той ще върти ножа като викинг, а напред ще го води желанието да бъде първи и да впечатли звездната компания. Сред идеолозите на вечерята на Дидо е неговата брачна половинка, чието име ще се чуе неведнъж. Рок идолът ще добави преживяването за своите посетители с обичания си зимен коктейл и селекция виновност.

Кой от домакините ще възхити началник Манчев и ще се трансформира в негов любимец и ще има ли разминаване сред оценките на майстор-готвачът и гостите? Гледайте в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР