class=first-letter-big>Л овец от Южна Африка позира със сърцето на жираф,

...
class=first-letter-big>Л овец от Южна Африка позира със сърцето на жираф,
Коментари Харесай

Жестокост: жена позира със сърцето на жираф

class= " first-letter-big " > Л овец от Южна Африка театралничи със сърцето на жираф, откакто брачният партньор ѝ платил да простреля животното като подарък за Деня на влюбените, написа британското издание „ Дейли Мейл” ().

32-годишната Мерелиз Ван дер Мерве простреля и умъртви 17-годишния жираф на 13 февруари в северната част на Южна Африка. След това тя театралничи със сърцето на животното и качи ужасяващите фотоси в обществените мрежи, като се похвали, че е

„ на седмото небе от щастие” с подаръка си .

Ван дер Мерве, която е майка на едно дете, споделя, че ловува от 5-годишна и от дълго време е желала да отстреля жираф. Тя изясни, че брачният партньор ѝ е трябвало да я заведе в 5-звезден хотел за празника, само че вместо това той платил 1500 английски паунда, с цел да може половинката му да простреля жирафа.

Ван дер Мерве споделя: „ Бях безусловно като малко дете в продължение на две седмици и отброявах дните до лова. След това ме заляха куп страсти, защото с години чаках тази опция!”.

Снимките ѝ провокираха редица гневни реакции, само че Ван дер Мерве се нахвърли против критиците си, наричайки ги „ либерали провокатори” и се зарече, че нищо няма да я откаже от лова на едри животни.

„ Не ме е боязън от нищо, изключително от бранители на животните, които още живеят с мама

и вървят да си купуват месо от магазина, тъй като нито едно животно не е потърпевшо там”, саркастично им дава отговор Мерелиз.

Ван Дер Мерве е прочут ловджия, за който се счита, че е умъртвил към 500 животни през живота си, в това число лъвове, леопарди и слонове. Тя твърди, че ловът за титли оказва помощ за опазването на типовете, като отстранява по-възрастните животни от популацията, като в същото време обезпечава средства за финансиране на акциите за запазване на животните.

Природозащитниците оспорват тази теза, като споделят, че ловът за титли предизвиква хората да отглеждат животни за спорт, което нарушава екосистемите и вреди на околната среда.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР