class=first-letter-big>Л идерът на ВОЛЯ Веселин Марешки обяви, че е готов

...
class=first-letter-big>Л идерът на ВОЛЯ Веселин Марешки обяви, че е готов
Коментари Харесай

Как Марешки ще плаща неустойка за неизпълнени обещания

class= " first-letter-big " > Л идерът на ВОЛЯ Веселин Марешки разгласи, че е подготвен да заплаща наказателна клауза на всеки жител, който е дал своя вот за него и след изборите се е почувствал излъган, че политикът не е извършил обещанията си.

„ Не аз, а хората са споделили, че най-вече се лъже преди избори и след лов. Крайно време е да бъде комплициран завършек на това. Преди вота е рисково, тъй като тогава подлъгват гласоподавателите с подправени вести за себе си и за останалите. Сега доста хора ми се обаждат и споделят, че съжаляват, че не са ме подкрепили”, съобщи Марешки пред.



За да нямало още веднъж излъгани от ВОЛЯ се явявали на изборите с къса, ясна и прагматична стратегия.

„ Ако аз не съумея като политик да принудя останалите да се грижат за ползите на българските жители, като предприемач ще проведа мероприятия по построяването на държавни бензиностанции. Тогава, в случай че не го направя, подписвам контракт предизборно. Ако в границите на интервала, в който определим - година или две от началото на мандата, няма построена бензиностанция в избран регион и тя не продава на обществени цени, ще има неустойка”, kaza Марешки, смятайки, че хората нямало да предпочетат да го излъжат.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР