class=first-letter-big>К ъци Вапцаров завоюва своята първа победа в „Като две

...
class=first-letter-big>К ъци Вапцаров завоюва своята първа победа в „Като две
Коментари Харесай

Къци Вапцаров надскочи очакванията в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

class= " first-letter-big " > К ъци Вапцаров завоюва своята първа победа в „ Като две капки вода “ – All Stars, сезон 9. „ Чувствам, че към този момент загрях за шоуто! “, съобщи Къци, който надскочи всички упования по време на своето осъществяване като провокативната Майли Сайръс.

Нови провокации и впечатляващи женски облици заредиха третата вечер на имитациите в „ Като две капки вода “. „ След 5 години през миналата вечер приключихме фотосите на „ Откраднат живот “. Няма по-добро отпразнуване от това да бъда през днешния ден в „ Като две капки вода “, показа Марта Вачкова, която беше специфичен посетител в журито.

Михаела Маринова откри вечерта с невижданото предизвикателство да се превъплъти в три разнообразни облика с парчето на Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj – „ Bang Bang “. "Фен съм на Ариана Гранде. Задачата е доста сложна. Никога не съм рапирала и малко се тормозя. Ще се постарая да се получат добре и трите ", споделя тя.

Второто видоизменение бе на Рафи с песента на Hot Chocolate „ You Sexy Thing “ „ Много съм благополучен от облика, който ми се падна. Малките елементи ще бъдат най-голямото предизвикателство тази седмица. Да бъдеш диско-легенда е много сложна задача! ", безапелационен бе той.



Трета на сцената на шоуто излезе Софи Маринова, която се преобрази в Нети и извърши парчето „ Спящата хубавица “. „ Нети е като принцеса в този клип. Пее толкоз нежно и красиво. Самата ария изисква финес и прелест в придвижванията и въобще не е лесна. Тоновете са доста забавни. Звучи като опера. “



Водачът на краткотрайното класиране Фики влезе в облика на Chubby Checker с хитовото парче „ The Twist “. „ Доста тежко и натоварващо за гласовия уред. Това е може би един от най-трудните облици досега. Гласът му е доста мощен. Ще би трябвало и да танцувам като него. Туистът е готин, мисля, че ще се оправя “, твърди той.



Следваща на сцената излезе Милица, която се превъплъти в облика на Гюрга Пинджурова и изпя песента й „ Омиле ми, Ягодо “. „ Интересно и вълнуващо е, когато би трябвало да се преобразиш в облика на една легенда “, безапелационна бе тя.



Следващото звездно видоизменение бе на AZIS, който извърши парчето„ Step by Step “ на бандата New Kids On The Block. „ Мекият, тънък, внимателен тембър няма да ме затрудни. Само танците ще ме поизпотят – те не са ми мощ. Не всеки ром може да танцува… “, показа той.



DARA се оказа сложен облик за идващия реализатор в шоуто довечера. Поли Генова изпя парчето „ Ai Ai “, само че съгласно журито методът й към песента не е бил напълно прецизен. „ Тя има доста особено вдишване на въздуха. Моят емоционалност е радикално друго “, безапелационна бе тя.



Последен на сцената довечера излезе Къци Вапцаров, който извърши парчето „ Wrecking Ball “ на Майли Сайръс. „ Любимо ми е за слушане, само че за пеене се оказа много сложна работа. За да изпееш едно такова парче, са нужни по 100 подготовки дневно. Тя пее с изключителна страст, а текстът е доста добре написан. “



Следващата седмица Поли Генова ще бъде Майкъл Джаксън, а Рафи ще влезе в дълбоките води на музиката с песен на Андреа Бочели. AZIS ще влезе в облика на Мариус Куркински, А Софи Маринова още веднъж ще запее на британски поради Стинг. Fiki ще се изправи пред нов женски облик и хореография, за имитацията на Бионсе, а Михаела Маринова ще тества африканските ритми с Master KG. Милица Гладнишка ще се преобрази в хубавицата Никол Шерцингер, а Къци ще се приближи до творчеството на Аспарух Лешников.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР