class=first-letter-big>Ж урналисти заснеха отвътре "Двореца на Путин", за който разказа

...
class=first-letter-big>Ж урналисти заснеха отвътре "Двореца на Путин", за който разказа
Коментари Харесай

Видео показа отвътре "Двореца на Путин"

class= " first-letter-big " > Ж урналисти снимаха от вътрешната страна "Двореца на Путин ", за който описа следствие на опозиционера Алексей Навални.

Видео, оповестено в канала в Телеграм Mash демонстрира, че е приключена единствено главната структура на постройката, а вътре строителните работи не престават.

Строители споделят, че постройката ще бъде приключена най-рано след 5 години.



По-рано през днешния ден организация Ройтерс заяви, че документалният филм на Навални "Дворец за Путин "

е бил гледан над 100 милиона пъти в YouTube, по данни на платформата за споделяния на видео, съобщи Българска телеграфна агенция.

Филмът демонстрира и споделя за помпозната и строго охранявана резиденция на Владимир Путин на брега на Черно море, за която съветският президент твърди, че не е негова. Дворецът е построен в италиански жанр, а имението разполага с подземна хокейна площадка, както и с казино, плувен басейн, сценичен салон и така наречен аква-диско. Последното наименование е въодушевило основаването на музикален видеоклип с името "Аквадискотека ", привлякъл до момента три милиона гледания в YouTube.

Навални бе задържан неотложно при завръщането си в Москва от Германия, където се възстановяваше от отравянето. Сега той излежава 30-дневна присъда за нарушавания на условна присъда по дело, което съгласно него е изфабрикувано.

Миналата седмица той пусна в мрежата новия си филм "Дворец за Путин " и прикани съидейниците си да излязат на митинги против режима - нещо, което се случи в събота в доста съветски градове и беше посрещнато с принуждение от полицията. Приближени на Навални не престават да популяризират кино лентата в опит да накарат хората за нови демонстрации, този път в неделя.

По темата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР