class=first-letter-big>Д нес през страната ще премине студен атмосферен фронт. Дневните

...
class=first-letter-big>Д нес през страната ще премине студен атмосферен фронт. Дневните
Коментари Харесай

Температурите падат, колко студено ще стане

class= " first-letter-big " > Д нес през страната ще премине леден атмосферен фронт. Дневните температурите ще се намалят доста и оптималните ще са от 3 до 4 градуса в Североизточна България до 11-12 градуса в южните региони, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Времето ще е най-вече облачно ,

тук-там, в източната половина от страната и в планинските региони, ще има слаби превалявания от дъжд. С понижението на температурите в североизточните региони и Предбалкана дъждът ще се примесва със сняг. Ще духа до сдържан северозападен, в източната половина от страната - североизточен вятър.

Над Черноморието

ще бъде облачно с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще бъдат 6-9 градуса. Температурата на морската вода е 7-9 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините

ще бъде облачно, тук-там – с превалявания от сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра – към 2 градуса, на 2000 метра – към -4.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР