class=first-letter-big>Д нес мнозина от нас имат усещането, че живеят в

...
class=first-letter-big>Д нес мнозина от нас имат усещането, че живеят в
Коментари Харесай

Бъдещето може да бъде спокойно

class= " first-letter-big " > Д нес мнозина от нас имат чувството, че живеят в бъдеще от филмите с апокалиптичен сюжет, където страхът, безпокойството и неизвестността преобладават в един безреден свят без гаранции за непоклатимост и сигурност. И въпреки че развиването на технологиите, дигитализацията и опциите на онлайн средата оферират някаква форма на социализация и убеденост, че държим юздите на живота, в мислите ни се прокрадва подозрение дали душeвността ни ще съумее да се пребори с натрупващата се горест, скептицизъм, възприятието на безизходност или беззащитност.

Социалната отдалеченост и самоизолирането усилват неналичието на позитивни страсти, самотата се намества комфортно в всекидневието, а след нея върви вътрешна пустош. Разделени от околните си, от сътрудниците, а някои от нас даже от фамилиите си, страдаме от липса на фамилиарност, на рамо, на което да поплачеш, на омиротворяваща прегръдка, в която да потънеш, на радушен диалог и чаша вино в обичания ресторант. Разходките в града са лимитирани, а по улиците се разминаваме със себеподобните си най-малко на метър разстояние. Кимаме внимателно отдалеко на другари, а маските заглушават напиращите думи „ Здравей, по какъв начин си? Имам потребност от теб! “.

Чувстваме се изтощени, разсеяни и раздразнителни. Житейските ни цели се трансформират в абстракция, в неправилен бяг към бъдеще, което наподобява прекомерно стресиращо, мъгляво и неразбираемо. Душата стартира да страда, а с нея и тялото. Връхлитат усеща като изтощение и боязън, които не престават дълго време, нарушават психологическия баланс и постоянно водят до тревожни и депресивни положения, съпроводени от загуба на вкус или ненаситен апетит, бодърствуване или несъразмерен сън, зашеметяване и световъртеж, затруднена централизация, хранителни растройства и болки в корема, затруднено дишане, тахикардии. Това могат да са признаци на депресията. За да се диагностицира тревога или меланхолия е нужна намесата на по-тесен експерт. Ако това се случи, на първо място е належащо да се вгледаме във себе си, в занемарените стаи на персоналния си свят, да разчистим непотребното и да си дадем помощта, която е нужна.
 class= " image-source " > Източник: iStock/Getty Images
„ Където е текла бистра вода, отново ще тече “, споделят мъдреците. Можем да върнем стабилността си, даже когато ни връхлети хаосът на действителностите, тъй като всеки човек има своя пътеки към преоткриване на вътрешния си мир. Те могат да минават през книги, музика, спорт, психотерапия, медитация, танци, изобразяване, които съчетани с подкрепящи естествени лекарства, повлияват добре признаците на лека до умерена меланхолия.

Жълтият кантарион оказва мощно въздействие върху индивида и сполучливо се бори с тревогата и депресията. Биологично дейните вещаства в билката са гликозиди, флавоноиди, хиперацин, танин, смоли и етерично масло. Растението способства за повишение на равнищата на серотонин (хормона на щастието) и по този начин спомага за връщането на хормоналния баланс в организма.

® е растителен лекарствен артикул, употребен при депресивни епизоди, лабилно въодушевление, вътрешно безпокойствие, тревога и натегнатост, в това число мъчно заспиване и разтревожен сън. ® съдържа типов дестилат от Hyperici herba (стрък жълт кантарион). Стандартизацията включва добиване на дейни субстанции от растението посредством лабораторен развой, който отстрани ненужните или нежелани субстанции. Така се получава дестилат с добре следен профил на сигурност - съответно в ® са сведени до най-малко нежеланите лекарствени взаймодействия, поради характерната технология на обработка. За основаването на типов дестилат, се употребяват сред 40-50 пъти по-голямо количество от еквивалента в необработеното растение, като в някои случаи доближава даже стотици пъти повече.
class= " image-source " > Източник: Remotiv
Продуктът ® е предопределен за лица над 18 години и е създаден от швейцарската компания Zeller AG – производител с обичаи в растителните медикаменти, с над 150 години опит в региона.

Мислите за бъдещето могат да са по-спокойни, когато намерим своите източници на вътрешна естетика, мощ и ентусиазъм, а за това не са нужни шумни компании и доста хора. Трябва единствено да открием своя метод да се успокоим и да чуем себе си.

Растителен лекарствен артикул. Съдържа дестилат от жълт кантарион. Лекарство за възрастни над 18 годишна възраст.

Лекарствен артикул, отпускан без лекарско наставление.

Преди приложимост прочетете листовката.

Рег. No. A0240/10.10.2019

КХП No BG/MA/MP-44758/26-02-2019
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР