class=first-letter-big>Д етска книжка разбуни духовете в социалните мрежи. Става дума

...
class=first-letter-big>Д етска книжка разбуни духовете в социалните мрежи. Става дума
Коментари Харесай

Детска книжка с герои еднополови двойки, разбуни духовете в мрежата

class= " first-letter-big " > Д етска брошура разбуни духовете в обществените мрежи. Става дума за "Мравин и планетата гора ", написана от авторка, представяща се с псевдонима "Великан Василева ".

В книжката се споделя за дребна мравка, която потегля на път за нов дом, откакто нейният е опустошен. По време на пътешествието Мравин е съпровождан от девойка Бътерфлай и мис Бръмбарова - крилати дами, които живеят дружно. По пътя се срещат и мъжки черни лебеди, които са дружно "защото се обичат ".



Приказката е за деца от 3 до 6 годинки.

Книжката провокира голям брой мнения, измежду които и този на евродепутата и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

"Хайде, хаирлия да е. Иде дребният Мравин, пазете децата ", написа той в обществената мрежа Фейсбук.



"Идеята потегли от нуждата децата на еднополови фамилии да могат да се припознаят с приказните герои от книжките. Те всекидневно са първото нещо, с което децата порастват. Те не намираха собствен воин и това е повода подобен да бъде основан. Това обаче е брошура за всички, освен за децата на еднополови фамилии ", споделя Елена Генова пред NOVA.

"Функцията на приказките е да изследваме света. Има най-различни приказки и в тази възраст сигурно не се влиза в доста елементи. Децата несъмнено няма и да извърнат доста внимание на съответната концепция в приказката ", уточни психологът Анна Жукивская от фондация "Сингъл степ ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР