class=first-letter-big>Б ърз достъп до най-важните теми от България и света

...
class=first-letter-big>Б ърз достъп до най-важните теми от България и света
Коментари Харесай

NOVA с мобилно приложение за Android и iOS

class= " first-letter-big " > Б ърз достъп до най-важните тематики от България и света на всички места и когато и да е предлага новото мобилно приложение на NOVA. Безплатната версия на формалната апликация, към този момент налична за и, дава на потребителите улеснение и комфорт, съчетани с оптимално улеснен за потребление интерфейс.

Мобилното приложение на NOVA е естествено продължение на Nova.bg, който съгласно данните на Гемиус е безапелационен водач с над 2 милиона действителни консуматори. е новинарският уебсайт, от който потребителите изрично избират да се осведомят за настоящите събития от деня, поднесени от публицистите на медията с потвърден опит и професионализъм. За доверието на публиката приказва и водещата позиция в класацията „ Новинарски сайтове” на Гемиус.

Актуалните вести в формалната апликация на NOVA са структурирани в разнообразни категории – „ България “, „ Светът “, „ Крими “, „ Развлечение “ и „ Здраве “. С помощта на Push-нотификациите известяването за най-значимите събития от деня се намира единствено на клик разстояние.

Пълната стратегия на всички канали, част от портфолиото на Нова Броудкастинг Груп – NOVA, NOVA NEWS, DIEMA, DIEMA FAMILY, KINO NOVA, NOVA SPORT, DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 в EPG формат, също е разполагаем на потребителите когато и да е. Сред преимуществата на приложението е и опцията за бързо и елементарно гледане на каналите NOVA и NOVA NEWS в HD формат в действително време посредством секцията „ На живо “.

Желаещите да видят акцентите от новинарското наличие, спорта и времето, могат да ги открият на комфортно място в секцията „ Емисии “ от падащото меню. Приложението предлага и линк с директна отпратка към платформата NOVA PLAY с най-атрактивното телевизионно наличие от програмата на NOVA на запис.

Най-посещаваните раздели на уеб страницата – „ Начало”, „ Програма” и „ На живо” участват и в мобилната версия на приложението. В секцията „ Моята новина” потребителите бързо и елементарно могат да прегледат сигнали на жители, които постоянно се трансформират в герои в репортажите на NOVA.

Свалете приложението от и и следете най-важните вести от България и света когато и да е.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР