Citroen C5 Aircross е най-големият SUV на марката на двойния

...
Citroen C5 Aircross е най-големият SUV на марката на двойния
Коментари Харесай

Citroen поднови C5 Aircross

Citroen C5 Aircross е най-големият SUV на марката на двойния шеврон. Френският автопроизводител в този момент показва ново негово издание с модифицирана предница и светлинен автограф откъм гърба. Обновени са и седалките.

Визуално по-голям и по-модерен, моделът вкарва нов език на дизайна, където извитите форми отстъпват място на по-структурирани линии. Изчистените линии и отвесните равнини оказват помощ за образно разширение на предния завършек на C5 Aircross. Новата интерпретация на логото на марката към този момент украсява и огромния Aircross, към този момент е изпълнено в черен лак с хромирана рамка. Визуално двойният му ъгъл последователно се слива в LED дневните светлини посредством серия от все по-тесни хромирани и черни „ клавиши за пиано “ и видимо се разтваря в дневните светлини.

Характерно за новия дизайнерски език на Citroen е V-образният LED автограф на дневните светлини под упоменатата форма клавиши на пиано, които придават на фаровете съвременен 3D резултат и оптически удължават черната радиаторна решетка. Логото и V-образният светлинен автограф са подчертани в долния борд на решетката от черна боядисана лента, проектирана с око за графични елементи: двойният шеврон, който стартира под логото, върви паралелно на клавишите на пианото със светлинен „ автограф “ по цялата широчина на предната част.

Както и в предната част на автомобила, по този начин и задната част на най-големия Aircross също има нов тримерен LED светлинен автограф с ново проектирани задни светлини. Формата на корпуса е модифицирана за усъвършенствана аеродинамика. Без смяна на размера, светлинният модул към този момент е оборудван с мрачно и текстурирано стъкло, което акцентира трите LED светлинни модула. Както и начело, финият дизайн на клавишите за пиано усъвършенства дълбокия 3D резултат на светлинния автограф.

Френският SUV е оборудван с новото потомство седалки "Citroen Advanced Comfort ", които към този момент се оферират в C4 и C5 X. Седалките се състоят от пяна с висока компактност в сърцевината си, спомагателен пласт пяна с дебелина 15 милиметра в подплънката си със специфична структура. За в допълнение повишение на комфорта за лидера и пасажера начело, предните седалки имат функционалност за масаж в допълнение към отоплението им.

Кокпитът на автомобила към този момент разполага с 10-инчов сензорен екран, който сякаш плав върху арматурното табло и има за цел да усъвършенства ергономичността посредством обезпечаване на пряк достъп до климатичните контроли и по-добра четливост. Вентилационните отвори към този момент са под екрана и са проектирани с нов изострен водоравен дизайн. Високата и огромна централна подпора също е модифицирана и по-добре оптически подредена.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР