Citi Open, първи кръгАдриан Манарино – Брадли Клан 6-2, 6-4Адриан

...
Citi Open, първи кръгАдриан Манарино – Брадли Клан 6-2, 6-4Адриан
Коментари Харесай

Манарино е първият опонент на Димитров във Вашингтон


Citi Open, първи кръг

Адриан Манарино – Брадли Клан 6-2, 6-4

Адриан Манарино ще бъде първото затруднение пред Григор Димитров на тазгодишния ATP 500 шампионат във Вашингтон. Французинът се класира за втори кръг на конкуренцията след чиста победа над участващия с „уайлд кард“ представител на домакините Брадли Клан.

До момента Димитров и Манарино са играли три пъти един против различен, като първата ни ракета няма загуба против френския деец. Последният към този момент конфликт посред им бе на шампионата в Акапулко предходната година, когато Манарино се отдръпна при резултат 6-4, 3-0 в интерес на българския тенисист.

Началото на днешния мач бе много оспорвано, като в 9-минутния откриващ гейм Манарино пропусна брейкпойнт и Клан завоюва подаването си. Впоследствие обаче французинът откри цялостен надзор върху играта и осъществя два следващи пробива за 5-1. Клан понижи изоставането си, само че не за дълго, защото Манарино завърши сета с гейм на нула за 6-2.

В първите осем гейма от втория сет никой не съумя да стигне до брейкпойнт, само че по-късно още веднъж Манарино бе този, който проби пръв, и реализира поврат за 5-4. Клан не бе надалеч от това да върне брейка, само че французинът реализира поврат от 0-30 и оформи крайното 6-2, 6-4 след 78 минути на корта.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР