Circle, емитентът на стабилната монета USDC, планира да увеличи работната

...
Circle, емитентът на стабилната монета USDC, планира да увеличи работната
Коментари Харесай

Circle планира да разшири работната си сила с 25% – ето защо

Circle, емитентът на стабилната монета USDC, възнамерява да усили работната си мощ с 25%, макар че анулира първото си обществено предложение.

През декември 2022 година Circle приключи договорката си за обединение с Concord Acquisition заради пропуснати периоди за подаване на нужните документи в Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC).

Преди договорката за обединение Circle набра финансиране в размер на към $400 милиона, с което общото ѝ финансиране доближи $1.1 милиарда. Тези старания за набиране на средства укрепиха финансовата позиция на Circle на фона на продължаващата рецесия на ликвидността в промишлеността.

Финансовият шеф на Circle Джереми Фокс-Грийн удостовери , че компанията ще употребява наличните средства, с цел да влага в напредък и в работната си мощ. Той съобщи, че Circle желае да наеме в допълнение 225 служащи, което е 25% нарастване по отношение на сегашния екип от 900 индивида.


 


Circle също по този начин уголемява бизнес интервенциите си оттатък издаването на постоянни монети до споразумяване на покупко-продажби с други класове активи, като да вземем за пример акции.

Въпреки че анулира общественото си предложение, компанията към момента възнамерява да излезе на борсата в бъдеще и изчаква по-добри пазарни условия, с цел да притегли обществени вложители, като в същото време остане в сходство с условията на регулаторните органи на Съединени американски щати.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР