Чуйте дебютната песен на 4Magic, която скоро ще е хит

...
Чуйте дебютната песен на 4Magic, която скоро ще е хит
Коментари Харесай

4Magic разбиха класациите с дебютното си парче

Чуйте дебютната ария на 4Magic, която скоро ще е шлагер ВИДЕО

Само две седмици след премиерата на дебютния им сингъл “Together (Вечерай, Радо) ", победителките в Сезон 5 на X Factor България реализираха първия си огромен триумф след края на формата. Проектът, продуциран от " Вирджиния Рекърдс ", оглави освен формалната еърплей ранглиста за българска музика, само че и общия чарт на най-излъчваните песни в радио и ефирен ефир (02.03 – 08.03.2018).

Към момента lyric видеото и формалният клип на парчето са с близо един милион гледания в YouTube. “Together (Вечерай, Радо) " е и най-търсената ария в платформата Shazam в България, написа пловдив24.

" Още когато чухме готовия запис, усетихме, че тази ария ще допре хората с хубостта на музиката и посланието си. Продуцентите ни подписаха покупко-продажби за разпространяване на парчето в над 15 страни, само че сме горди, че първото огромно самопризнание за плана идва точно в родината ни. Малко е да се каже, че сме щастливи да забележим по какъв начин “Together (Вечерай, Радо) " се трансформира в шлагер толкоз скоро след премиерата си! Този дебют е повече от всичко, за което сме мечтали “, споделят 4Magic.

“Together (Вечерай, Радо) " е дело на един от най-успешните румънски музикални продуценти, Monoir, с който " Вирджиния Рекърдс “ си сътрудничи от няколко години. През 2016 година румънецът оглави класациите в България и редица европейски страни с шлагера “The Violin Song ", в който също имаше брилянтно вплетен обикновен от българска фолклорна ария.

В събота, 17 март, 4Magic ще изпълнят “Together (Вечерай, Радо) " пред многохилядна аудитория в зала " Арена Армеец “ по време на спектакъла " Нощта на звездите “. Освен че се приготвят за това събитие, девойките стартират и работа по идващия си план.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР