Чувствителната природа на Рака може да се окаже трудна и

...
Чувствителната природа на Рака може да се окаже трудна и
Коментари Харесай

Рак и другите зодии

Чувствителната природа на Рака може да се окаже сложна и даже недостъпна за схващане от страна на другите хора. С Овен Ракът не се схваща доста добре. Чувствителният Рак се стресира от цялостната липса на такт, която демонстрира от време на време Овенът.

Телецът е един от най-подходящите разновидности за представителите на зодия Рак. С Телец Ракът построява спокойни и дълги връзки поради идентичните им ползи.

С Близнаци Ракът може да има доста приятна, само че краткотрайна връзка. Двуличната природа на Близнаците рано или късно ще сервира неприятна изненада на Рака.

 Хороскоп

С представител на личната си зодия Ракът се сблъсква всеки ден с прочувствени проблеми. И двамата сътрудници ще са заети единствено със себе си и мъчно ще извърнат внимание на проблемите на другия.

С Лъв Ракът ще се усеща много зле, тъй като Лъвът ще желае непрекъснато да е център на вниманието. Постоянното неодобрение на Рака ще отблъсне напористия Лъв.

С Дева Ракът не може да усети мощна пристрастеност, само че връзката им може да е доста дълга с помощта на това, че и двамата сътрудници ценят уюта на фамилното огнище.

 Хороскоп за Рак

Везните имат потребност от разнородни развлечения, а това въобще не се харесва на Рака. Той избира да си остане у дома, в сравнение с да се впуска в завършения. Затова връзка сред тях се получава мъчно.

Към Скорпион Ракът усеща мощно привличане, само че връзките им са цялостни с проблеми. Връзката им може да стане доста дълга, в случай че и двамата са склонни на взаимни отстъпки.

Стрелецът е прекомерно земен за Рака, който непрекъснато е в облаците. Но връзката им не може да съществува дълго.

С Козирог Ракът може да усети пристрастеността в цялата й мощ, а също така постоянният Козирог може да обезпечи финансово успокоение за Рака.

С Водолей сензитивният Рак не може да реализира единодушие по нито един въпрос. Връзката им е къса, само че цялостна със конфликти за дреболии.

С Риби Ракът се схваща доста добре, защото и двамата сътрудници са еднообразно чувствителни и сантиментални. Но връзката им може да продължи дълго единствено в случай че и двамата са почтени един с различен.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР