Чувствате се в професионална безисходица, не харесвате работата си или

...
Чувствате се в професионална безисходица, не харесвате работата си или
Коментари Харесай

Филмите, които всеки бизнес човек трябва да гледа

Чувствате се в професионална безисходица, не харесвате работата си или имате потребност от мощна мотивация, с цел да продължите по към този момент поетия от вас път? А може и да сте решили да загърбите всичко познато и да изградите нещо свое от нулата, само че ви е боязън да извършите първата крачка.

Радикалните решения свързани с работата може да бъдат сложни и човек постоянно търси препоръки от разнообразни източници. Добър подобен може и да е седмото изкуство. Ето и няколко кино лентата, които всеки бизнес човек би трябвало да гледа в живота си:

Вълкът от " Уолстрийт "

Лентата предлага подробна разходка в пъстрота, изпълнен с пари, разкош и луди вечери живот на основния воин Джордан Белфорт. Също по този начин обаче във кино лентата са " скрити " редица секрети от света на бизнеса.



Мечтата на Тъкър

Ако ви е нужно ентусиазъм, с цел да тръгнете по пътя към предприемачеството, обърнете внимание на това заглавие. Биографичният филм за инженер Престън Тъкър и неговата визия за колите демонстрира какъв брой е значимо човек да следва фантазията си макар всички претятствия.



Вътрешен човек

Двамата брилянтни артисти Ал Пачино и Ръсел Кроу се учат на нравственос и морал в света на бизнеса. Историята е по автентичен случай, като споделя за изобличаването на нарушаванията в тютюневата промишленост.



Големият залог

Това е съвършената картина на рецесията на " Уолстрийт " през 2007 и 2008 година. Във кино лентата няколко души предвиждат навлижаващата финансова рецесия преди всички останали и влагат големи суми във финансови принадлежности за облага.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР