Чувствате ли се свързани по специален начин с някое число,

...
Чувствате ли се свързани по специален начин с някое число,
Коментари Харесай

Любимото ви число издава черти от характера, вижте какви

Чувствате ли се свързани по специфичен метод с някое число, защото постоянно ви съпътства в живота? Това не е извънредно. Любимото ви число даже приказва доста за характера ви.

Ние сме заобиколени от цифри: гледаме циферблата на часовника, датата на календара, честваме рождени дни и годишнини, броим дните до заплата. И тъй като числата са неизменима част от в живота ни, не е чудно, че им отреждаме такава огромна роля.

Много хора свързват цифрата 13 с злощастие и заобикалят да подхващат на тази дата значими стъпки. За сметка на това цифрата 7 е късметлийско за мнозина. Предпочитаната от нас цифра издава някои черти на характера.

Ето какво приказва за вас обичаното ви число:

В множеството култури цифрата 1 символизира състезание. Любителите на тази цифра са самоуверени, смели и амбициозни. Това ги прави изявени водачи.

Ако обичаното ви число е 2 , вие сте прочувствени и притежавате дарбата постоянно да разглеждате обещано събитие откъм двете му страни – положителната и неприятната. Понякога обаче феновете на двойката са склонни към плашливост и скептицизъм.

Ако 3 е обичаното ви число, вие сте енергични, радостни, общителни и елементарно се сприятелявате. Освен това почитателите на тройката имат точна визия за бъдещето си и са креативен надарени.

Числото 4 е обичано на честните, надеждните и открити хора. Те резервират наличие на духа във всяка обстановка и стоят зад постъпките си. Понякога демонстрират ненужно твърдоглавие.

Ако харесвате цифрата 5 , вие кипите от сила и сте огромни запалянковци. Ако инцидентно нямате какво да вършиме, безусловно си измисляте някакво занятие, с цел да не скучаете. Понякога обаче мъчно вземате решения.

Ако цифрата 6 ви е обичана, вие се отличавате с любезност, грижовност и самообладание. Креативни сте, постоянно имате страхотни хрумвания и обичате приключенията.

7 e обичано число на начетените и интелигентни хора. Приятелите им ги обичат, тъй като са правилни и лоялни. Опора са на околните си във времена на рецесия.

Ако 8 е обичаното ви число, вие сте от тези оптимисти, за които чашата постоянно е на половина цялостна. Гледате на нещата откъм хубавата им страна и обичате хармонията. Работите крепко за триумфа, към който се стремите, и все пак усмивката не слиза от лицето ви.

За феновете на цифрата 9 споделят, че сплотяват в себе си по малко от качествата на всички останали. Освен това са доста харизматични и ефикасно ползва гениите и качествата си. Това ги прави безспорни водачи, написа " Обекти ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР